My Favourites

Tänne olen koonnut omia suosikkejani muiden verkkokauppojen valikoimasta. Jos pidät PikkuVaniljan valikoimasta, minulla ja sinulla saattaa olla hieman samanlainen tyyli -ehkä pitäisit myös näistä!

* Tähdellä merkityt linkit ovat mainoslinkkejä ja kaikki linkit vievät siihen verkkokauppaan, josta voit ostaa tuotteen.

 

Valkoiset lenkkarit näyttävät todella raikkaalta ja tyylikkäältä myös lapsilla!

1. & 4. Nike on ollut suosikkimerkkini lasten kengissä jo pitkään! Pojillani on tällä hetkellä Nikelta sekä joustavapohjaiset lenkkarit *, että siistimpään menoon tarkoitetut valkoiset tennarit. Kurkkaa nämä mallit Spartoo.fi -verkkokaupasta tästä: numero 1 nauhallinen malli * ja numero 4 valkoiset tarralenkkarit *.

2. Reebokit * bongasin ystäväni tyttärellä ja tämä malli miellyttää kovasti myös omaa silmääni!

3. Lacoste on citysporttinen ja aina varma valinta, etenkin valkoisessa värissä! Nauhallinen malli näyttäisi olevan loppunmyyty, mutta valkoiset tarralenkkarit löydät täältä *.

 

Arastelin valkoisten lenkkareiden ostoa pojilleni aivan liian pitkään: olen huomannut, että meidän siistimmässä käytössä olevat valkoiset lenkkarit ovat tosiaan pysyneet valkoisena! Isoveljen vanhat kengät näyttävät lähes uusilta siirtyessään nyt pikkuveljensä käyttöön.

Putsaan kengät säännöllisesti jo kulttimaineen saaneella Jason Markk -kenkienpuhdistusaineella, johon myös monet bloggarit luottavat. Tämä aine ei sisällä kovia kemikaaleja, se on 98,3% luonnonmateriaaleista valmistettu ja täysin biohajoava (ja tuoksuu tosi hyvältä!). Jason Markkilla olen puhdistanut nahkakenkiä ja kangaskenkiä, jopa lippiksiä! Aine sopii siis kaikille materiaaleille ja väreille, eikä sitä tarvitse huuhdella kengistä pois. Oman settini olen ostanut Beyond -verkkokaupasta, mutta tätä saa monesta muustakin paikasta.
Toinen aine, jolla kenkiä on nopea ja helppo puhdistaa ihan pyyhkäisemällä on pyykkietikka! Tiedäthän, se hyväntuoksuinen pyykille tarkoitettu pullo, jota käytetään pyykinpesussa huuhteluaineen sijaan. Luonnollinen ja paljon parempi vaihtoehto huuhteluaineelle -ja toimii tosiaan myös tahranpoistossa. Kastan liinan pyykkietikassa, pyyhin kengät puhtaaksi ja huuhtaisen vielä etikan kengän pinnasta. Pyykkietikkaa saa esimerkiksi Sisustusliike Dreamsin verkkokaupasta. Omat suosikkituoksuni ovat Cotton ja Freshness. Lämmin suositus!

Yllä olevat tennarit ovat lasten kokoa. Jos tykkäät panostaa siihen, että perheen tyyli näyttää yhtenäiseltä, kurkkaa alta samistelukengät myös äidille ja isälle!

 

1 Ikiklassikko Adidas Superstar, nämä näyttävät upealta sekä naisilla että miehillä! Naisten mallin löydät täältä * ja lapsille omat tennarit täältä. *

2. Omat tennarini ovat tänä vuonna Lacostelta, kuvan valkoiset tennarit ovat tosi tyylikkäät, eivätkä liian sporttiset. Kurkkaa tämä malli täältä. *

3. & 4. Nike valkoiset tennarit pienillä värillisillä yksityiskohdilla, beigellä logolla * ja mustalla logolla.*

 

1 Nike kokovalkoiset lenkkarit löytyvät täältä. *

2. Niken sporttinen tennarimalli mustalla logolla. *

3. Lacosten klassikkomalli * vuodesta toiseen, nämä näyttävät upealta farkkujen kanssa.

4. Adidasta oma mieheni on käyttänyt pitkään, vaikka etenkin valkoiset tennarit tarvitsevat säännöllistä huoltoa pysyäkseen siistinä. Kuvan mallin löydät täältä. *

Meidän perheen kenkähankinnat ovat tälle kesälle nyt kunnossa, syksyksin nappasin pojille seuraavat koot Niken valkoisista tennareista.

Me olemme paljon kotona viihtyvä perhe ja poikieni siistit vaatteet jäävät vähemmälle käytölle. Silti panostan mielelläni laadukkaaseen takkiin ja siihen sopiviin asusteisiin. Pojillani on käytössään erikseen päiväkoti- ja pihatakit. Takeista suosikkini tällä hetkellä on Mini Rodinin Pico -malli, josta on ollut eri vuosina eri värejä. Tytöille kuvan vaaleanpunainen Pico on todella kaunis! Pipot ja tuubihuivi ovat Gugguun, kurkkaa tuotteet täältä: mohair pipo natural white, baby bear beanie nauhapipo soft rose ja  pallohuivi white grey.

 

Pojilla pidän kovasti tummansinisen ja harmaan yhdistelmästä, kuvan Mini Rodinin Navy Blue takki on juuri se malli, jota olen ostanut pojilleni valmiiksi joka koossa. Harmaassa Gugguun tupsupipossa on lämmintä mohairia ja villaa, trendikäs tummansininen Basic pipo on puuvillaa. Vaaleanharmaa Usva tuubihuivi on merinovillaa ja Suomessa käsinneulottu.

Seuraavaksi alan koota kollaaseja kesän juhlia silmällä pitäen. Ihania mekkoja * tytöille, siistejä kauluspaitoja pojille *. Palataan siis pian!

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna