Apollo Grey Melange vauvan sitteri värinällä ja musiikilla

Arvio 5.00 5:stä perustuen 3 asiakkaan arvotukseen.
(3 tuotearviota)

159,00 

Moderni ja monipuolinen sitteri vauvalle kauniissa harmaan sävyssä!

Varastossa

Kuvaus

Mamas&Papas Apollo Grey Melange sitteri

Harmaameleerattu Apollo -sitteri on moderni ja kehittyneempi versio Mamas&Papasin Capella -sitteristä. Tämäkin sitteri sisältää pehmeän värinä- ja musiikkitoiminnon, mutta sen lisäksi voit valita vauvalle tyynnyttävän bounce-toiminnon, joka jäljittelee äidin sydämenlyöntejä. Värinä auttaa etenkin vatsavaivoista kärsivää vauvaa ja voi helpottaa vauvan koliikkia huomattavasti. Rytmikäs bounce-toiminto rauhoittaa itkuista ja levotonta vauvaa.

Apollo-sitterissä vauvan saa mukavaan asentoon vastasyntyneestä lähtien ja vauvan on mukava seurailla siitä koko perheen touhuja. Apollo-sitteriin vauvan saa hetkeksi silloin, kun tarvitset kätesi vapaaksi. Värisevä ja soiva sitteri viihdyttää vauvaa ruuanlaitoin tai äidin kahvihetken ajan. Vauva tutkii lelukaaren hahmoja sen aikaa, että ehdit ripustaa pyykit tai lukea isommalle lapselle kirjan.

Vauvat nukahtavat sitterin pehmeään värinään yleensä hyvin ja siinä onkin mukava paikka pienille unille. Sitteri on keveä, joten voit siirrellä sitä huoneesta toiseen, vaikka vauva olisi nukahtanut siihen.

Apollo-sitteri on rakenteeltaan sellainen, että vauva saa sen hytkymällä keveään liikkeeseen. Kun vauva heiluttaa jalkojaan, rapisevat myös sitterin jalkaosassa olevat ”korvat”. Tämäkös ilahduttaa vauvaa, joka huomaa aikaansaavansa rapisevan äänen itse!

Pehmeänväriseen sitteriin kuuluu lelukaari, 3 leluhahmoa, pehmustetut valjaat ja musiikkikortti. Musiikkikortin avulla voit vaihdella vauvalle eri melodiaa rauhoittumiseen tai leikkihetkeä varten. Vauvat tyyntyvät yleensä erinomaisesti tässä sitterissä. Mamas&Papas Apollo Grey Melange -sitterissä on ylellisen muhkeat pehmusteet ja päälliset ovat helposti irrotettavissa pesua varten.

Sitteriin voit kiinnittää lisäleluksi helisevän ja värisevän purulelun, kurkkaa pieni elefantti täältä ja pupu tästä!

Apollo -sitterin ominaisuudet:

 • kankaiden konepesu 40 asteessa
 • kaunis harmaameleerattu väri
 • ovaalinmuotoinen istuin
 • muhkeat pehmusteet
 • pehmustetut turvavaljaat
 • irroitettava lelukaari
 • kolme roikkuvaa suloista lelua
 • musiikkikortti
 • pehmeä värinätoiminto
 • kevyt bounce-toiminto
 • reagoi lapsen liikkeisiin

Lapsen maksimipaino 9 kg. Ikä- ja painosuositukset ovat aina suuntaa antavia suosituksia, koska lapset kehittyvät omaan yksilölliseen tahtiinsa. Emme suosittele sitteriä käytettäväksi sen jälkeen, kun vauva oppii itse istumaan tai punnertamaan itsensä istuma-asentoon.

Sitteri toimii 3 x C paristolla (ei sisälly).

 

 

3 arviota tuotteelle Apollo Grey Melange vauvan sitteri värinällä ja musiikilla

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tiia

  Tuote lunastaa kaikki lupauksensa. Lapsi pysyy tukevassa asennossa paikallaan ja viihtyy pienessä värinässä.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Emmi

  Voisin antaa vaikka kymmenen tähteä tälle tuotteelle. Aivan huippu masuvaivaiselle vauvalle. Rauhoittaa ja tuudittaa uneenkin <3 vauva viihtyy ja äiti saa hetkeksi hengähtää. 10+

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Susanne

  Auttaa vatsavaivaista vauvaa nukahtamaan/nukkumaan paremmin, suosittelen kyllä kokeilemaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *