B-Sensible patjansuojalakana 60 x 120 cm

25,00 

Suojaa lapsesi patja, jotta pieni saa nukkua raikkaalla ja puhtaalla patjalla pitkään!

Varastossa

Kuvaus

B-Sensible valkoinen patjansuojalakana 60 x 120 cm

Tässä lakanassa yhdistyy kaksi jokaiselle perheelle tarpeellista tuotetta: lakana ja patjansuojus.

Jos lapsesi nukkuu suojaamattoman patjan päällä, tarttuu patjaan luonnollisesti ajan myötä suuri määrä kosteutta ja hikeä (muista vahingoista puhumattakaan!), mikä on otollinen kasvualusta bakteereille. Koska patjoja on hankala pestä ja kallista uusia vähän väliä, helpoin tapa pitää patja raikkaana on käyttää vedenkestävää, mutta hengittävää patjansuojalakanaa.

B-sensible -lakana pitää patjan tehokkaasti turvassa kosteudelta ja vahingoilta, mutta on silti luonnollinen, pehmeä ja mukava vauvan ja lapsen nukkua. Tämän lakanan lisäksi et tarvitse erillistä lakanaa.

B-sensible -lakana on valmistettu pehmeästä ja elastisesta Tencel-kuidusta, joka on nykyaikainen, luonnollinen materiaali. Raaka-aine Tenceliin saadaan eukalyptuksesta, joten valmistusprosessi on luontoystävällisempi kuin monen muun kuidun kohdalla.

Tencel säätelee kosteutta kaksi kertaa tehokkaammin kuin puuvilla, on pehmeämpi kuin silkki ja viileämpi kuin pellava. Vaikea kuvitella parempaa lakanamateriaalia!

Tencel ei rypisty helposti ja on kauniisti laskeutuva materiaali. Lakanan pinnassa on hienostunut, himmeä kiilto. Tencel-lakana on luonnostaan antibakteerinen ja se tuntuu silkkimäiseltä herkkää ihoa vasten. Nämä ovat erinomaisia ominaisuuksia ajatellen vauvan ja lapsen lakanaa!

Lakana on kooltaan 60 x 120 cm ja on muotoonommeltu paremman istuvuuden vuoksi. Tämä lakana sopii useimpiin pinnasängyn patjoihin täydellisesti.

Konepestävä 90 asteessa, saa rumpukuivata

Tuotteella on Oeko-tex standardi, ei sisällä haitallisia kemikaaleja

Materiaali: ihoa vasten tuleva osuus on 100% Tenceliä, alapuolelle kuumalaminoitu ohut hengittävä suojakerros ja sivut polyesteriä

100% eurooppalainen tuote

HUOM! Emme toimita alle 30€ tilauksia.

 

- ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS - KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA - NOPEA POSTITUS - Piilota tämä ilmoitus