Lahjakortti omalla summalla

Arvio 5.00 5:stä perustuen 2 asiakkaan arvotukseen.
(2 tuotearviota)

1,00 

PikkuVanilja -lahjakortti on toivottu lahja!

Poista

Kuvaus

PikkuVanilja lahjakortti

Lahjakortti on suurenmoinen lahja silloin, kun et ole varma, mitä tuore vauvaperhe juuri tällä hetkellä tarvitsee. Lahjakortilla perhe voi valita laajasta valikoimastamme juuri ne tuotteet, jotka sopivat vauvalle parhaiten. PikkuVanilja-lahjakortti on toivottu lahja!

Lahjakortti on voimassa 1v. ostohetkestä. Voimme lähettää lahjakortin myös suoraan lahjansaajalle. Jos haluat liittää lahjakortin mukaan pienen tervehdyksen, kirjoita haluamasi teksti tilauksen lisätieto-kenttään. Voit valita lahjakortin tyylin kahdesta vaihtoehdosta -lähetämme lahjakortin pienessä lahjalaatikossa (kootaan perillä, joten tämänkin saat postilaatikkoosi) tai laadukkaassa lahjakorttikuoressa. Jos lähetät lahjakortin suoraan saajalle, suosittelemme valitsemaan kuoren. Jos taas viet lahjan itse perille, on laatikko näyttävämpi paketti lahjakortille!

Kun lahja pitää saada nopeasti, valitse eLahjakortti, jonka voit ladata välittömästi tilauksen jälkeen. Voit lähettää lahjakortin sähköpostitse eteenpäin suoraan lahjansaajalle tai voit tulostaa sen ja liimata vaikka korttipahville -lahja on valmis huippunopeasti! eLahjakortti on saatavilla kolmelle eri summalle: 50€, 100€ ja 150€.

 

Kirjoita yllä olevaan Määrä -ruutuun se luku, joka vastaa lahjakortille varaamaasi summaa. Esimerkiksi jos syötät Määrä -kohtaan numeron 80, lähetämme sinulle yhden lahjakortin arvoltaan 80€.

 

Lisätiedot

Lahjakortin tyyli

lahjakortti kuoressa, lahjakortti laatikossa, tulostettava eLahjakortti

2 arviota tuotteelle Lahjakortti omalla summalla

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Anni Översti

    Paketti saapui nopeasti mukanaan käsinkirjoitetti henkilökohtainen viesti ja vielä konvehteja ❤ suuresti ilahdutti mukana tullut valmis, kaunis paketti rusetteineen! Oli ilo antaa se lahjaksi perheen uudelle tulokkaalle 😊

  2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Hanne

    Lahjakortti postitettiin nopeasti ja paketti ilahdutti viesteineen ja suklaakin lämmitti mieltä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *