Lahjakortti PikkuVanilja verkkokauppaan 100€

100,00 

PikkuVanilja -lahjakortti on toivottu lahja!

Poista

Kuvaus

PikkuVanilja lahjakortti 100€

Lahjakortti on suurenmoinen lahja silloin, kun et ole varma, mitä tuore vauvaperhe juuri tällä hetkellä eniten tarvitsee. Lahjakortilla perhe voi valita laajasta valikoimastamme juuri ne tuotteet, jotka sopivat vauvalle parhaiten. PikkuVanilja-lahjakortti on toivottu lahja!

Lahjakortti on voimassa 1v. ostohetkestä. Voimme lähettää lahjakortin myös suoraan lahjansaajalle. Jos haluat liittää lahjakortin mukaan pienen tervehdyksen, kirjoita haluamasi teksti tilauksen lisätieto-kenttään. Voit valita lahjakortin tyylin kahdesta vaihtoehdosta -lähetämme lahjakortin pienessä lahjalaatikossa (kootaan perillä, joten tämänkin saat postilaatikkoosi) tai laadukkaassa lahjakorttikuoressa. Jos lähetät lahjakortin suoraan saajalle, suosittelemme valitsemaan kuoren. Jos taas viet lahjan itse perille, on laatikko näyttävämpi paketti lahjakortille!

Kun lahja pitää saada nopeasti, valitse eLahjakortti, jonka voit ladata itsellesi välittömästi tilauksen jälkeen. Voit lähettää lahjakortin sähköpostitse eteenpäin suoraan lahjansaajalle tai voit tulostaa sen ja liimata vaikka korttipahville -lahja on valmis huippunopeasti!

Jos haluat hankkia lahjakortin jollekin omalle summalle, klikkaa tästä!

 

Lisätiedot

Lahjakortin tyyli

lahjakortti kuoressa, lahjakortti laatikossa, tulostettava eLahjakortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti PikkuVanilja verkkokauppaan 100€”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...