LANACare aikuisten luomuvillatyyny

75,00 

Pöyheä ja terveellinen vaihtoehto!

Varasto loppu

Kuvaus

LANACare aikuisten luomuvillatyyny

Tämä melko matala ja niskalle ystävällinen tyyny on täytetty puhtaalla luomulaatuisella, pöyheällä merinovillalla. Vietät kolmanneksen päivästäsi nukkuen ja siksi on terveydelle hyvin tärkeää, että nukkumisympäristö ja kaikki sängyn materiaalit ovat mahdollisimman puhtaita, luonnollisia ja terveellisiä. Monet perheet nukkuvat muovia sisältävien tyynyjen päällä!

Tutkimusten mukaan merinovillan ympäröimänä nukut rauhallisempia ja pidempiä unia. Unen laatu on parempaa, joka on tärkeää lapsiperheille, joissa unen määrä voi muuten jäädä suositeltua vähemmäksi. Hyvät yöunet helpottavat koko perheen arkea. Merinovillalla on lämmittävä ja rauhoittava vaikutus.

Merinovilla on antibakteerinen materiaali ja se ennaltaehkäisee omalta osaltaan iho-ongelmien syntymistä. Merinovilla hengittää hyvin ja antaa ihonkin hengittää.

Materiaali: Tyynyn pinta on 100% silkkimäistä tiivistä luomupuuvillaa. Tyynyn täyte on 100% luomulaatuista pöyheää merinovillaa.

Koko: 50 x 60 cm

Hellävarainen konepesu 30 asteessa villalle sopivalla pyykinpesuaineella. Villa hylkii likaa ja on antibakteerinen materiaali, siksi se puhdistuu helposti.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LANACare aikuisten luomuvillatyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *