Mamas&Papas My First Tummy Time aktivointilelu

38,00 

Jotta vauva oppii liikkumaan, pitää hänen saada viettää aikaa mahallaan!  Tämä monitoimilelu tekee vatsallaan olosta mukavampaa vauvalle!

Varasto loppu

Kuvaus

Mamas&Papas My First Tummy Time aktivointilelu vauvan vatsallaan treenailuun

Vatsallaan makaaminen on vauvan liikunnallisen kehityksen kannalta tärkeää. Mahallaan maatessaan vauva harjoittelee nostamaan päätään ja lopulta käsien varassa koko ylävartaloa. Nämä taidot ovat tärkeitä, jotta vauva voi oppia ryömimään ja konttaamaan. Moni vauva ei viihdy vatsallaan maatessaan, joten tämä Mamas&Papasin monitoimirulla on suunniteltu tekemään vatsallaan makuusta mukavampaa vauvalle.

Monipuolinen lelu viihdyttää jo ihan pientäkin vauvaa. Kun vauva liikkuu rullan päällä, kuuluu lelusta ääntä. Rullan molemmissa päädyissä on vauvalle turvalliset peilit, joista vauvat rakastavat kurkkia omia tuikkivia silmiään. Peilin yläpuolella on pieniä nauhoja, joita vauva voi tutkia.

Rullaan on kiinnitetty pieni pupu ja kaksi tähteä. Pupu on suloisen pehmeä ja sileä, ravistamalla se pitää helisevää ääntä kiinnittäen vauvan huomion. Vauvat rakastavat pupun pitkiä korvia ja lelusta saa hyvän otteen. Toinen tähdistä vinkuu ja toinen helisee. Tähtien yläpuolelta painamalla lelusta kuuluu kaunis melodia.

Vatsallaan oloa kannattaa alkaa harjoitella pieniä hetkiä jo muutaman viikon ikäisen vauvan kanssa. Vatsallaan oleilu helpottaa monesti myös vauvan masuvaivoja.

Koko: pituus 37cm ja leveys 15 cm

Hoito: Pyyhi kostealla

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mamas&Papas My First Tummy Time aktivointilelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

  • Tätä moneen sisustukseen sopivaa vaaleaa leikkimattoa voi käyttää vauvalla vastasyntyneestä lähtien. Rauhallisen sävyinen leikkimatto on kaunis pitää esillä vaikka keskellä olohuonetta!

    Mamas&Papas My First Playmat leikkimatto valoilla

    Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
    110,00 
    Lisää ostoskoriin