Sophie the giraffe So’Pure Bath Toy vauvan kylpylelu

19,00 

Turvallinen, luonnonmukainen ja hyvin uiva kylpylelu vauvalle!

Varastossa

Kuvaus

Sophie the giraffe So’Pure Bath Toy vauvan ensimmäinen kylpylelu

Suositun Sophie the giraffe -sarjan kylpylelu sopii hyvin vauvan ensimmäiseksi kylpykaveriksi. Sophie kylpylelu viihdyttää vauvaa kylvyssä silloin, kun lapsi ei vielä käytä kylpyvaahtoa. Kylpylelun keskellä on aukko ja lapset rakastavat lastata siihen esimerkiksi palloja!

Sophie the giraffe So’Pure Bath Toy on varmasti jokaisen äidin mielestä täydellinen kylpylelu -vihdoinkin “kylpyankka”, jossa ei ole vedenmentävää aukkoa! Sophie kylpylelu pysyy siis hyvin hygieenisenä ja luonnollisen materiaalinsa ansiosta se kuivuu nopeasti kylpyhetken jälkeen. Itse arvostan lisäksi sitä, että tämä kylpylelu ei jätä jälkiä kylpyammeeseen!

Sophie the giraffe -sarjan lelut ovat oikeita luomuleluja, joita vauva saa turvallisesti ja ilman huolta pureskella ja tutkia. Lelun muodon ansiosta pienten käsien on helppo tarttua siihen ja joustava materiaali on hyvä nakerteluun silloin, kun vauvan hampaat tekevät tuloaan.

Koska Sophie -kylpylelu on vesitiivis, eikä vesi pääse varastoitumaan lelun sisälle, on tämä kylpykaveri todella pitkäikäinen käytössä.

Sophie la giraffe bath toy -kylpylelu on pakattu kauniiseen, kankaisella nauhalla viimeisteltyyn pakettiin. Pakkaus on ihana vieminen vauvaperheelle!

Muut Sophie la girafe -sarjan tuotteet löydät täältä.

 

Materiaali: 100% luonnonkumia, joten se on täysin turvallinen vauvan pureskeltavaksi -aivan kuten tuttipullon tutti!

Koko: 11 x 11 x 8cm (aikalailla klassisen kylpyankan kokoinen)

Pesu: Pese kylpylelu lämpöisellä vedellä ja laimennetulla tiskiaineella. Huuhtele huolellisesti.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sophie the giraffe So’Pure Bath Toy vauvan kylpylelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *