Sophie la Girafe Baby hoitava vauvaöljy

22,00 

Sophie la Girafe Baby Oil on suloisen ylellinen vauvaöljy, joka puhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee.

Varasto loppu

Kuvaus

Sophie la Girafe Baby Oil

Sophie la Girafe Baby Oil on suloisen ylellinen vauvaöljy, joka puhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee. Voit käyttää sitä myös vauvan hierontaan.

Lämmöntunteen antava öljy hemmottelee pikkuisesi ihoa. Ravinteikkaat öljyt, kuten auringonkukka-, oliivi-, jojoba- sekä aprikoosinsiemen- öljy vahvistavat ihon luonnollista suojaa, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti.

Vauvaöljy on erittäin monikäyttöinen, sillä voit hellästi puhdistaa mm. ruokailun jäljet kasvoilta, siistiä vaippa-alueen, kosteuttaa ihon ja pehmittää kylpyveden.

Sophie la Girafe Baby -tuotteiden sisältämät aineosat ovat erittäin laadukkaita. Tuotteissa ei käytetä tuoksu- tai muita allergeeneja ja ne ovat dermatologisesti testattuja. Tuoksu on mieto ja ylellinen, peräisin hyvin siedetyistä luonnonaineista. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille lapsille ja esimerkiksi raskaana oleville.

Muut Sophie la girafe -sarjan tuotteet löydät täältä.

 

Käyttö:

  • Kylvyssä: kaada pieni määrä öljyä kylpyveteen, jolloin vedestä tulee vähemmän kuivattavaa.
  • Ihon puhdistamiseen: kaada pieni määrä öljyä vanulappuun, pyyhi kasvot ja vartalo. Käytä uusi vanu eri ihoalueille. Ei sovi vauvan silmien puhdistamiseen.
  • Kosteutukseen: sopii niin kasvojen kuin vartalon kosteuttamiseen.
  • Hieronta: kaada reilusti öljyä kämmeniisi. Hiero rauhallisin ja hellävaraisin liikkein. Hiero aina sydäntä kohti. Huolehdi, että hierontapaikka on lämmin ja vedoton. Hieronta ja hellä koskettaminen tekevät hyvää kaiken ikäisille.

Koko: 200 ml

Tuotesarja suunniteltu Suomessa.

Käyttökokemuksia tuotteista mm. Lattemamman blogissa!

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sophie la Girafe Baby hoitava vauvaöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *