Tyylikäs lahjapaketointi

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

3,00 10,00 

Valitse tilauksellesi lahjapaketointi, niin saat valmiin tyylikkään lahjan toimitettuna joko sinulle tai suoraan vastaanottajalle.

Poista

Kuvaus

Paketoimme lahjasi mielellämme puolestasi. Valitse tilauksellesi lahjapaketointi, niin saat valmiin tyylikkään lahjan toimitettuna joko sinulle tai suoraan vastaanottajalle. Käytämme paketointiin laadukkaita valkoisia lahjalaatikoita tai luksuslahjakasseja. Lahjapaketti viimeistellään ylellisellä, leveällä satiininauhalla. Paketti sopii värinsä puolesta kauniisti sekä tyttö- että poikavauvalle.

Joululahjapaketit ovat tänä vuonna valkoisia ja niitä koristaa leveän satiininauhan lisäksi kultainen “Merry Christmas” -tarra.

Luksuslahjapaketeissa käytämme viimeisteltyjä, magneettikiinnitteisiä valkoisia lahjalaatikoita, joita voi myöhemmin käyttää vauvamuistojen säilyttämiseen tai vauvanhuoneen sisustamiseen. Laatikot ovat mattavalkoisia ja kovakantisia. Viimesilauksen lahjalaatikot saavat leveästä valkoisesta satiininauhasta.

Jos vain osa tilauksesi tuotteista paketoidaan, kirjoitathan sen tilauksen lisätietokenttään.

Haluatko liittää mukaan tekstin? Kirjoita terveisesi tilauksen “Lisätiedot”- kenttään, niin lisäämme lahjapakettiisi pienen valkoisen kortin.

HUOM! Emme lahjapaketoi suuria ja hankalasti pakattavissa olevia tuotteita kuten sittereitä, leikkimattoja ja bObleseja.

 

Lisätiedot

Paketoinnin tyyli

Lahjapaketti, Joululahja, Luksuslahja

1 arvio tuotteelle Tyylikäs lahjapaketointi

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Ansku (ostanut tuotteen)

    Kaunis ja pelkistetyn tyylikäs lahjapaketti nauhoineen konvehteineen ♡ Vaikka tilasin lahjapaketoinnin itselle “Suloinen tarina sinusta” kirjan mukana, oli paketin avaaminen ihanaa luksusta. Suosittelen 🙂

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

- ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS - KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA - NOPEA POSTITUS - Piilota tämä ilmoitus