Wave Rocker Wish Upon a Star soiva ja värisevä keinusitteri vauvalle

189,00 

Kolmeen eri asentoon säädettävä vauvan keinusitteri!

Varastossa

Kuvaus

Mamas&Papas Wave Rocker Wish Upon a Star keinusitteri, 3 eri asentoa

Wave Rocker -sitterin juju on siinä, että värinä- & musiikkitoiminnon lisäksi voit säätää vauvan asentoa selkänojaa nostamalla/ laskemalla. Sitterissä on kolme eri asentoa nukkumiseen, leikkimiseen ja esimerkiksi syömisen harjoittelemiseen. Poiketen muista PikkuVaniljan sittereistä Wave Rocker myös keinuu.

Sitteristä vauva seuraa mielellään vanhempiensa ja sisarustensa touhuja. Sitterin pehmeä keinuliike rauhoittaa vauvaa ja sopii hyvin levottoman vauvan nukutukseen. Koska selkänoja on säädettävissä, se voidaan helposti laskea alas esimerkiksi vauvan nukahdettua. Vauvan saa sitteriin mukavaan ja ergonomiseen asentoon vastasyntyneestä lähtien. Selkänojan säätö korkeammalle on täydellinen myös isommalle vauvalle, joka ei viihdy hyvin täysin makuuasennossa tai refluksivauvalle, joka tarvitsee pystymmän asennon etenkin ruokailun jälkeen.

Sitterissä on kevyt värinätoiminto joka rauhoittaa, kun vauva on levoton tai kärsii vatsavaivoista. Wave Rocker -keinusitterissä on myös musiikkitoiminto, joka aktivoi vauvan aisteja -lähes jokainen vauva rakastaa musiikkia!

Kauniin vaalea sitteri on sisustuksellisesti kaunis pitää esillä missä huoneessa tahansa. Vaalean sävytyksensä puolesta Wave Rocker -sitteri antaa myös täydellisen taustan vauvan valokuvaukselle!

Pehmeänväriseen sitteriin kuuluu irroitettava lelukaari, 3 irroitettavissa olevaa lelutähteä (yksi helisee, toinen rapisee ja kolmas vinkuu siitä painettaessa), pehmustetut valjaat ja neljä laadukkaalla äänellä varustettua kehtolaulua. Mamas&Papas Wave Rocker Wish Upon a Star -sitterin päälliset ovat helposti irrotettavissa pesua varten.

Wave Rocker -sitterin ominaisuudet:

  • kankaiden konepesu 40 asteessa
  • pehmeät värit
  • helposti kokoontaitteva nappia painamalla
  • toimitetaan valmiiksi kasattuna
  • säädettävä selkänoja
  • pehmustetut turvavaljaat
  • lelukaari
  • kolme roikkuvaa suloista lelua
  • värinätoiminto
  • musiikkitoiminto

Lapsen maksimipaino 9 kg. Ikä- ja painosuositukset ovat aina suuntaa antavia suosituksia, koska lapset kehittyvät omaan yksilölliseen tahtiinsa. Emme suosittele sitteriä käytettäväksi sen jälkeen, kun vauva oppii itse istumaan tai punnertamaan itsensä istuma-asentoon.

Sitteri toimii 3 x AA patterilla (ei sisälly toimitukseen).

 

mamas__papas_logo__kaikkien_kuvien_kanssa_kytettv_02

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

- ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS - KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA - NOPEA POSTITUS - Piilota tämä ilmoitus