TAKAISINVETO silikonitutit FRIGG

TAKAISINVETO!

Valmistaja pyytää kaikkia FRIGG silikonisen tutin ostaneita asiakkaita ottamaan tutin välittömästi pois vauvan käytöstä valmistusvian vuoksi. Jossakin erässä tuttiosa ei ole täysin kiinnittynyt kilpeen ja irrotessaan tuttiosa voi aiheuttaa vaaraa vauvalle. Varmuuden vuoksi kaikki 01-04-2021 ja 10-12-2021 välillä myydyt tutit vedetään pois markkinoilta. Takaisinveto koskee FRIGG merkin silikonisia tutteja, joissa on kirkas imuosa.
Luonnonkumisia tutteja, joissa on kellertävä imuosa voi käyttää turvallisin mielin.

PikkuVaniljan valikoimassa on ollut vain FRIGG Daisy mallisia tutteja, joissa on piparkakkureuna. Olen erikseen yhteydessä asiakkaisiin, jotka ovat ostaneet tällaisen FRIGG tutin PikkuVaniljasta, jotta tieto tavoittaa varmasti jokaisen!

Yleinen ohje tutin käytölle merkistä riippumatta on: Tarkista tutin kunto vetämällä tutin imuosaa ennen jokaista käyttökertaa ja vaihda tutti heti, jos havaitset siinä vauriota. Suositusten mukaan tutti tulisi vaihtaa uuteen noin 4-6 viikon välein, riippuen siitä, kuinka paljon tuttia käytetään. Noudattamalla suositusta tutti pysyy hygieenisenä ja turvallisena vauvalle.

Näytetään ainoa tulos