Baby Wallaby tuttinauha PALAUTUSMENETTELY

(1 tuotearvio)

23,00 

Tyylikäs nahkainen tuttinauha vauvalle -ei maahan putoilevia tutteja!

Poista

Kuvaus

Baby Wallaby tuttinauha

Tulli on tekemiensä tuotetutkimusten johdosta ilmoittanut, että Baby Wallabyn tuttinauhan (tuttiketjun) vaatekiinnike on hajonnut osiin Tullin suorittamissa iskutesteissä. Tuttinauhan vaatekiinnikkeen hajotessa irtoavat pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaraa lapselle. 

Alla yksilöityjen tuttinauhojen käyttö tulee lopettaa välittömästi ja ne on poistettava lasten saatavilta. 

Palautusmenettely koskee 5.6.2019 jälkeen myynnissä olleita Baby Wallabyn tuttinauhoja.

Baby Wallabyn ei ole tullut, että tuote olisi aiheuttanut kenellekään välitöntä vaaraa tai läheltä piti tilannetta, mutta tästä huolimatta, kuten edellä on mainittu, tuotteen myynti ja muu luovuttaminen ja käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Baby Wallabylle tuoteturvallisuus on aina ensisijainen asia – tuotteita valmistuttaessa kuin myös koko tuotteen elinkaaren aikana. Baby Wallaby valmistuttaa tuotteitaan vain niiden toimittajien kanssa, jotka täyttävät tiukat laatukriteerit. Baby Wallaby ei valmistuta yhtään tuotetta, mikäli tuote ei täytä vähintäänkin lainsäädännön minimivaatimuksia. Lisäksi Baby Wallaby testaa tuotteita riippumattomilla osapuolilla. Tästä huolimatta Baby Wallaby ei valitettavasti ole pystynyt estämään käsillä olevaa tuotevirhettä.

Tuotteen ostaneet asiakkaat voivat palauttaa tuttinauhan ostopaikkaan ja tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle. Jos olet ostanut tämän tuttinauhan PikkuVaniljasta, ilmoitathan palautuksesta meilitse martina@pikkuvanilja.fi. Pahoittelen omalta osaltani asiakkaille tästä koituvaa ylimääräistä vaivaa.

 

Lisätiedot

Väri

1. Konjakinruskea, 2. Luonnonvalkoinen, 3. Tummanruskea

1 arvio tuotteelle Baby Wallaby tuttinauha PALAUTUSMENETTELY

  1. Heli Lehtonen

    Kaunis ja toimiva

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...