Baby Wallabyn klassisen tyylikäs vaaleanharmaa vaunuverho pitää nukkuvan vauvan suojassa tuulelta ja liian kirkkaalta valolta!  
Baby Wallabyn klassisen tyylikäs vaaleanharmaa vaunuverho pitää nukkuvan vauvan suojassa tuulelta ja liian kirkkaalta valolta!  
Baby Wallabyn klassisen vaaleanharmaan vaunuverhon avulla saat nukkuvan vauvan suojaan tuulelta, liikenteen melulta sekä saasteilta. Vaunuverho toimii myös aurinkosuojana vauvan herkälle iholle. Tyylikästä suojaverhoa voit käyttää vaunukopassa, rattaissa ja turvakaukalossa.
Kiinnittämällä Baby Wallaby suojaverhon vaunukopan tai rattaiden kuomuun, saat vauvan suojaan liian kirkkaalta valolta ja tuulelta. Näin vauva voi nukkua vaunuissa rauhallisemmin!

Baby Wallaby Vaunuverho, light grey

(1 tuotearvio)

39,00 

Klassisen tyylikäs vaunuverho pitää nukkuvan vauvan suojassa tuulelta ja liian kirkkaalta valolta!

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

Baby Wallaby Vaunuverho vauvalle

Ajattoman vaaleanharmaan vaunuverhon avulla saat nukkuvan vauvan suojaan tuulelta, liikenteen melulta sekä saasteilta. Vauva voi näin nukkua pidempiä ja rauhallisempia unia vaunuissa. Vaunuverho toimii myös aurinkosuojana vauvan herkälle iholle.

Tyylikästä suojaverhoa voit käyttää vaunukopassa, rattaissa ja turvakaukalossa. Suojaverho on nopea ja helppo kiinnittää joustavilla muovirenkailla vaunun kuomuun tai turvakaukalon kantokahvaan. Voit liikutella vaunuverhoa sivulle tai eteen -aina sinne, missä suojaa sillä hetkellä tarvitaan!

Pakkaus sisältää viisi muovirengasta.

Materiaali: 100% puuvillaa

Väri: vaaleanharmaameleerattu

Konepesu 30 asteessa

 

Muut Baby Wallaby tuotteet löydät täältä!

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

1 arvio tuotteelle Baby Wallaby Vaunuverho, light grey

  1. Henna

    Ihana vaaleanharmaa väri, tyylikäs kangas ja nopea toimitus!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *