Baby's Only Kevytlämpöpussi + suojaava turvakaukalosetti

139,00 

 

Upea setti vauvan turvakaukaloon!

 

Poista

Kuvaus

Baby’s Only kevytlämpöpussi, suojaava kuomu ja päällinen turvakaukaloon samassa paketissa

Tähän settiin kuuluu supersuosittu Baby’s Onlyn kevytlämpöpussi ja samaa sarjaa olevat suojaava kuomu ja päällinen turvakaukaloon.

Vauvan lämpöpussi on loistava valinta perheelle, joka autoilee paljon ja kätevä silloin, kun vauva nukkuu päiväunia myös vaunuissa. Tämän makuupussin suurin hyöty on se, ettei vauvaa tarvitse pukea ja riisua ulkovaatteista jatkuvasti. Makuupussi toimii lämpöpussina ja pehmikkeenä vaunuissa/ rattaissa sekä autoon kiinnitettävässä turvakaukalossa. Vaunupussissa on aukot myös viispistevaljaille ja se sopii lähes kaikkiin turvakaukaloihin ja rattaisiin. Myös Autoliitto suosittelee lämpöpussin käyttöä turvakaukalossa toppavaatteiden sijaan, näin saat valjaat kiinni turvallisemmin lähelle vauvaa.

Vauvan makuupussissa on lämmin vuori, jonka vuoksi esimerkiksi kauppaan mennessä vauvalle ei tarvitse pukea ulkovaatteita lainkaan. Vauva laitetaan turvakaukaloon sisävaatteissa, pipossa ja tarvittaessa käsiin voi laittaa lapaset. Kaupassa pussin vetoketjun voi kätevästi avata, ettei vauvalle tule kauppareissun aikana tukala olo. Esimerkiksi merinovillaiset vaatteet ovat täydellinen valinta lämpöpussin sisällä käytettäväksi.

Toisin kuin monissa muissa lämpöpusseissa, Baby’s Onlyn mallissa pussin etuosa on kokonaan irroitettavissa -vauvaa ei tarvitse herättää kotiin tultaessa, vaan hän voi rauhassa vielä nukkua ilman, että tulee kuuma. Pussin etuosaa voi myös käyttää peittona ja pohjaosaa pehmusteena turvakaukalossa ja vaunukopassa.

Baby’s Only kevytlämpöpussi on todellinen vauva-arjen helpottaja keväällä, kesällä ja syksyllä! Kylmille keleille valikoimasta löytyy myös paksumpi lämpöpussi. Kevytlämpöpussi sopii lähes kaikkiin turvakaukalomalleihin, samoin kuomu, mutta päällinen sopii yhteen vain kolmipistevaljaiden kanssa.

Värit kuvissa menevät näin: 1. Valkoinen 2. Helmenharmaa Classic sileä neulos, 3. Harmaa 4. Sand Classic sileä neulos ja 5. Hiekka (viileä beige)

TAKUU! Noin joka toinen asiakkaamme on ostanut tämän tuotteen. Se on myös bloggaajien suosikki. Jos kuitenkin toteat kokeiltuasi, että lämpöpussi ei sovi teidän perheenne tarpeisiin, saat palauttaa lämpöpussisi meille 30 päivän testauksen jälkeen!

 

Käyttökokemuksia lämpöpussista voit lukea esimerkiksi näistä blogeista: Teljänneito , Karkkipurkki ja Strictly Style

Hinta sisältää postikulut.

Koko: pussin pituus 86 cm, tyypillisin käyttöikä on 0-8kk, parhaimmillaan yli 12 kk.

 

Jos kaukalossasi on 5-pistevaljaat, eli myös sivusta vauvan lonkilta tulevat vyöt, ei lämpöpussin selässä olevia valmiita reikiä tarvitse käyttää kun asennat pussia. Lämpöpussin sivussa on lovet 5-pistevaljaille, eli vyöt tulevat sivukautta eteen ja siitä yhteen.

 

Pesuohje: hienopesu 30 astetta (monet asiakkaat ovat pesseet lämpöpussia myös 60 asteessa ilman mitään ongelmia)

Materiaalit: neulos: 50% puuvillaa, 50% akryyliä, sisäkangas 100% mikrokuitua ja täyte 100% polyesteriä. Sileän neuloksen materiaali: neulos 100% akryyliä, sisäkangas 100% mikrokuitua ja täyte 100% polyesteriä

Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex-sertifikaatti, tuotteessa ja käytetyissä materiaaleissa ei siis ole haitallisia aineita

 

 

Lämpöpussista saatua palautetta:

”Paras koskaan hankkimani vauvantarvike!” -Minna, 28v, 3 lasta

”Eniten arkeamme helpottanut ostos, nopeat lähdöt kotoa onnistuvat nyt todennäköisemmin 🙂
” -Teemu, 35v, 2 lasta.

 

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

 

Lisätiedot

Väri

1. Valkoinen setti, 2. Helmenharmaa setti, 3. Vaaleanharmaa setti, 4. Sand vaalean beige setti, 5. Hiekka (viileä beige) setti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Baby’s Only Kevytlämpöpussi + suojaava turvakaukalosetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.