Baby's Only suojaava kuomu vauvan turvakaukaloon

(2 tuotearviota)

49,00 

Turvakaukalon kuomu tekee kaukalosta vauvalle kotoisamman!

Poista

Kuvaus

Baby’s Only kuomu vauvan turvakaukaloon

Turvakaukalon kuomun avulla saat vauvan suojaan ympäristön hälyltä, liialliselta auringon paahteelta, pieneltä sateelta ja tuulelta. Baby’s Only kuomu tekee turvakaukalosta rauhallisemman pienelle vauvalle ja tämä kuomu onkin peittävämpi kuin useimpien turvakaukalomerkkien omat kuomut.

Baby’s Only turvakaukalon kuomu saadaan kiinnitettyä kaukaloon helposti pingottamalla se turvakaukalon päätyosan ja kantokahvan päälle sekä pujottamalla kantokahvan juuresta kuminauhalenkit. Kuomussa on reikä kantokahvan kohdalla, joten kaukaloa on helppo kantaa.

Ajattoman tyylikäs Baby’s Only kuomu sopii moniin turvakaukalomalleihin (esimerkiksi Britax, Brio, Maxi-Cosi, Emmaljunga). Asiakkaiden palautteen mukaan tämä ei sovi Be Safe Izi Go -kaukaloon. Tilaa ja kokeile sopivuutta omaan kaukaloosi, tälle tuotteelle on reilu 30 päivän palautusoikeus.

Kurkkaa täältä kaikki, mitä turvakaukaloosi tarvitset: 1 & 2 .

 

Materiaali: palmikkokuosi: 50% puuvillaa ja 50% akryylia, helmenharmaa: 50% puuvillaa ja 50% akryylia ja sileä kuosi: 100% akryyliä

Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex-sertifikaatti, tuotteessa ja käytetyissä materiaaleissa ei siis ole haitallisia aineita

 

Konepesu: palmikkokuosi ja helmenharmaa konepesu 60 asteessa ja vaaleanharmaa sileä neulos hienopesu 30 asteessa.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

 

Lisätiedot

Väri

01. Vaaleanharmaa sileä neulos, 02. Helmenharmaa sileä neulos, 03. Vaaleanharmaa palmikkoneulos, 04. Valkoinen palmikkoneulos, 05. Hiekka palmikkoneulos, 5. Hiekka palmikkoneulos, 1. Vaaleanharmaa sileä neulos, 2. Helmenharmaa sileä neulos, 3. Vaaleanharmaa palmikkoneulos, 4. Valkoinen palmikkoneulos

2 arviota tuotteelle Baby’s Only suojaava kuomu vauvan turvakaukaloon

  1. Mimi

    Tykkäsin kovasti, juuri niinkuin kuvassa. Sopii todella hyvin maxicosi turvakaukaloon

  2. Jenni

    Todella ihana ja helposti sai paikoilleen. Myös toimitus oli sujuvaa ja saapui nopeasti perille 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.