7 AM ENFANT Bebepod Airy kevääseen ja syksyyn sopiva lämpöpussi vauvalle, Brush Beige Bebepod Airy on ihana yhdistelmä suloista ja samaan aikaan tyylikästä designia! Ilmava lämpöpussi sopii parhaiten kevääseen ja syksyyn, sekä talven leudommille päiville. Sisäpuolelta unelmanpehmeä kangas tuntuu miellyttävältä vauvan ihoa vasten. Bebepod Airy lämpöpussia voi käyttää missä vain turvakaukalossa, rattaissa ja vaunuissa. Lämpöpussin selkäpaneelin saa myös kokonaan irroitettua. Lämpöpussin vetoketju kulkee sivuilla ja etupaneelin saa muutettua helposti myös viltiksi. Huppu antaa suojaa tehokkaasti, mutta sen saa tarvittaessa avattua.

Bebepod Airy lämpöpussi kevääseen ja syksyyn, Brush Beige

89,00 

Lämpöpussi helpottaa vauva-arkea päivittäin!

Varasto loppu

SKU N/A Osastot , , Tuotemerkki:

Kuvaus

7 AM ENFANT Bebepod Airy kevääseen ja syksyyn sopiva lämpöpussi vauvalle, Brush Beige

Bebepod Airy on ihana yhdistelmä suloista ja samaan aikaan tyylikästä designia! Ilmava lämpöpussi sopii parhaiten kevääseen ja syksyyn, sekä talven leudommille päiville. Sisäpuolelta unelmanpehmeä kangas tuntuu miellyttävältä vauvan ihoa vasten. Bebepod Airy lämpöpussia voi käyttää missä vain turvakaukalossa, rattaissa ja vaunuissa. Lämpöpussin selkäpaneelin saa myös kokonaan irroitettua, jolloin se ei vie tilaa edes pienemmän mallisista turvakaukaloista. Lämpöpussin vetoketju kulkee sivuilla ja etupaneelin saa muutettua helposti myös viltiksi. Huppu antaa suojaa tehokkaasti, mutta sen saa tarvittaessa avattua.

Vauvan lämpöpussi on loistava valinta perheelle, joka ulkoilee lapsen kanssa paljon ja kätevä silloin, kun lapsi nukkuu päiväunia myös ulkona vaunuissa. Tämän makuupussin suurin hyöty on se, ettei vauvaa tarvitse pukea ja riisua ulkovaatteista jatkuvasti, vaan liikkeelle pääsee myös kevyemmällä vaatetuksella. Harva lapsi rakastaa ulkovaatteiden pukemista, joten lämpöpussin käyttö helpottaa päivittäisiä lähtöjä. Makuupussi toimii lämpöpussina vauvan turvakaukalossa ja pehmikkeenä vaunuissa / rattaissa. Lämpöpussi sopii myös viispistevaljaille.

Lämpöpussin käytön etuja on helppous – esimerkiksi kauppaan mennessä vauvalle ei tarvitse pukea ulkovaatteita lainkaan. Vauvan saa matkaan mukaan turvakaukaloon nopeasti pelkissä sisävaatteissa, koleimmilla säillä laitaan vielä pipo päähän. Kaupassa pussin vetoketjun voi kätevästi avata, ettei vauvalle tule ostosten teon aikana kuuma, joten vauva voi rauhassa jatkaa uniaan vaunussa tai turvakaukalossa. Esimerkiksi ohuet merinovillaiset/ silkkivillaiset vauvanvaatteet ovat täydellinen valinta lämpöpussin sisällä käytettäväksi.

 

TAKUU! Jos toteat kokeiltuasi, että Bebepod Airy lämpöpussi ei sovi teidän perheenne tarpeisiin, saat palauttaa lämpöpussisi minulle 30 päivän testauksen jälkeen!

 

Koko: Sopii käytettäväksi vauvan turvakaukalossa, rattaissa tai vaunukopassa, sopii noin 0-9 kk ikäiselle vauvalle.

Pesuohje: hienopesu 40 asteessa

 

 

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Tuote

1. Lämpöpussi, 2. Ennakkotilaus, lämpöpussin toimitus 20.3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bebepod Airy lämpöpussi kevääseen ja syksyyn, Brush Beige”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *