Bebiboo vauvan unipesä

(1 tuotearvio)

155,00 

Suunniteltu helpottamaan vauvan nukahtamista ja edistämään rauhallista unta!

Varasto loppu

Kuvaus

Bebiboo vauvan unipesä, silkkisen pehmeää puuvillasatiinia

Vauvalle rauhallinen uni on erittäin tärkeää, joten unen laatuun kannattaa panostaa. Hyvin nukkunut vauva on iloinen ja pirteä, levänneenä ruoka maistuu ja vauva kasvaa hyvin. Nukkuminen vahvistaa vauvan vastustuskykyä ja auttaa pientä oppimaan uusia taitoja, sekä kehittymään terveellä tavalla.

Vauvan vanhempien tärkeä tehtävä on varmistaa, että vauva nukkuu riittävän paljon ja hyvin. Hyvin valmisteltu nukkumisympäristö: raikkaat ja puhtaat vuodevaatteet, sopiva lämpötila ja hyvälaatuinen huoneilma luo sopivat olosuhteet vauvan nukkumiselle.

Bebiboo unipesä on suunniteltu auttamaan vanhempia vauvan nukutuksessa. Vauva rentoutuu ja nukahtaa helpommin pesämäiseen ympäristöön. Pienelle vauvalle on tyypillistä, että jalat ja kädet heiluvat kesken unien, mutta vauva yleensä rauhoittuu, kun saa ympärilleen tiiviin, kapalomaisen tunteen.

Bebiboo unipesä toimii kapalon tapaan ja luo vauvalle turvallisen tunteen unien aikana. Pieni nukkuja ei säpsähdä hereille niin helposti, kun hän nukkuu unipesässä. Kapalosta poiketen unipesässä vauva voi nukkua luonnollisessa asennossa kädet ylhäällä ja jalat koukussa.

Vauva voi nukahtaa Bebiboossa minne vain: sohvalle, lattialle, vaunuihin -mutta voit tarvittaessa siirtää vauvan jatkamaan unia rauhallisempaan paikkaan. Bebiboo on todella kevyt ja sujuvasti siirreltävissä syliin nostamalla. Vauvan turvallisuuden tunne säilyy, vaikka hän havahtuisi unipesässä ja siksi vauva voi helpommin nukahtaa itsekseen takaisin uneen.

Jos vauva nukkuu vanhempien vieressä perhepedissä, Bebiboo estää vauvaa kierähtämästä ja rauhoittaa jokaiselle nukkujalle oman tilan. Perhepedissä nukkuminen helpottaa yöimetyksiä ja voi rentouttaa äidin mieltä, kun vauva on koko ajan lähellä.

 

6 syytä valita Bebiboo

  1. Bebiboossa on vedenkestävä, helposti irrotettava patja.

  2. Bebiboon ulkokangas on jämäkkä ja kestävä.

  3. Sisävuoraus on silkkisen pehmeää puuvillasatiinia.

  4. Muhkea reunus antaa tukea ja pysyy muodossaan pesusta toiseen.

  5. Helposti säädettävä, aina sopivankokoinen unipesä vauvalle.

  6. Allergiaystävällinen, hengittävä, turvallinen.

 

Bebiboo on 100% suomalainen tuote

Koko: patjan pituus on n. 65 cm ja leveys n. 30 cm. Bebiboon mittoja voi säätää. Bebiboossa on kiristysnyöri, jonka avulla Bebiboo laajenee tai pienenee. Bebiboon saa jalkopäästä auki, mutta parhaan hyödyn tuotteesta saa silloin, kun Bebiboo on tiivisti vauvan ympärillä.

Hoito: Konepesu 40 asteessa (sujauta patja irti ennen pesua)

Materiaali: Kangas on laadukasta ja silkkisen pehmeää puuvillasatiinia. Bebiboossa on vedenkestävä patja, joka on jämäkkä mutta silti pehmeä. Tämän ansiosta Bebiboon voi laittaa lattialle ilman, että tarvitset muuta patjaa pehmusteeksi vauvan alle. Bebiboossa käytetty täyte on allergiaystävällistä ja täyte on tehty kestämään konepesut. Monissa tuotteissa täytteenä käytetään vanua, joka paakkuuntuu helposti pesussa. 
Ulkokangas on kestävää, ettei tuote mene rikki vaikka sitä kuljettaisi eri paikkoihin.

 

1 arvio tuotteelle Bebiboo vauvan unipesä

  1. Tutta Ylianunti-Rautio

    Kaunis tuote, nopea toimitus ja toiminut kaikilta osin oikein hyvin 😃

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...