BIBS Infinity vauvan tutti Ivory silikoni
BIBS Infinity vauvan tutti Ivory silikoni
Silikonisen BIBS Infinity tutin etuja ovat allergiaystävällisyys, tutin hajuttomuus ja mauttomuus sekä se, että tutin materiaali kestää kiehuttamisen. Silikoni on materiaalina läpinäkyvä ja hyvin sileä, joten se ei kerää mikrobeja helposti.
Beiget vauvanvaatteet ja rusettipannat vauvalle PikkuVanilja
Rusettipanta Soft Beige ja Vertical Ruffle paita

BIBS Infinity vauvan tutti Ivory, silikoni

5,90 

  • Allergiaystävällinen
  • Tyylikäs muotoilu
  • Ajattomat värit
SKU N/A Osastot , , Tuotemerkki:

Kuvaus

BIBS Denmark Infinity silikoninen tutti vauvalle 0-6kk tai 6-12kk luonnonvalkoinen

Moni äiti valitsee nykyisin juuri BIBS brändin tutin, koska se on todella tyylikäs ja näyttää vauvakuvissakin suloiselta!

Neutraalin väriset ja elegantit BIBS tutit on muotoiltu vähän kaarevaksi niin, ettei tutti haudo lapsen ihoa vaan ilma pääsee kiertämään paremmin. Tämä on tärkeää etenkin herkkäihoiselle vauvalle. Tämän Infinity tuttimallin imuosa on klassiseen tapaan symmetrinen ja silikoninen.

Silikonisen tutin etuja ovat allergiaystävällisyys, tutin hajuttomuus ja mauttomuus sekä se, että tutin materiaali kestää kiehuttamisen. Silikoni on materiaalina läpinäkyvä ja hyvin sileä, joten se ei kerää mikrobeja helposti.

Materiaali: tuttiosa silikonia, kilpi kevyttä ja kestävää polypropeenia (PP)

Infinity tuttia löytyy myös sävyssä Vanilla. Tutin saa helposti kiinni Mylo tuttinauhaan, jotta tutti pysyy matkassa mukana ja tallessa! Tutille löytyy myös ilmava säilytyskotelo.

 

Kuvassa tytöllä on päällään Babystyling Vertical Ruffle Rib Nude ribbipaita ja asusteena leveä rusettipanta Soft Beige. Rusettipanta löytyy valikoimasta myös valkoisena.

BIBS Denmark on laadukas merkki, joka on ollut markkinoilla yli 40 vuotta.

Steriloi tutti ennen ensimmäistä käyttökertaa näin: huuhtele tutti ja kiehuta sitä reilussa vedessä noin 5 min. Nosta tutti vedestä ja anna kuivua. Painele tutin sisään mahdollisesti päässyt vesi pois. Steriloi tutti kerran päivässä, tarvittaessa useammin.

Tarkista tutin kunto vetämällä tutin päätä ennen jokaista käyttökertaa ja vaihda tutti heti, jos havaitset siinä vauriota. Suositusten mukaan tutti tulisi vaihtaa uuteen noin 4-6 viikon välein, riippuen siitä, kuinka paljon tuttia käytetään. Noudattamalla suositusta tutti pysyy hygieenisenä ja turvallisena vauvalle.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Koko

0-6 kk, 6-12 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BIBS Infinity vauvan tutti Ivory, silikoni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *