BIBS Try-it Collection tuttisetti vauvalle  0-6 kk Moni äiti valitsee nykyisin juuri BIBS brändin tutin, koska se on luonnollinen vauvalle, todella tyylikäs ja näyttää vauvakuvissakin suloiselta! Tässä setissä on 4 erimallista BIBS tuttia sävyssä Ivory, luonnonvalkoinen. Setissä on 2 luonnonkumista ja 2 silikonista tuttia, osassa on pyöreä imuosa ja lopuissa klassisempi, littana malli.
BIBS Try-it Collection tuttisetti vauvalle  0-6 kk Moni äiti valitsee nykyisin juuri BIBS brändin tutin, koska se on luonnollinen vauvalle, todella tyylikäs ja näyttää vauvakuvissakin suloiselta! Tässä setissä on 4 erimallista BIBS tuttia sävyssä Ivory, luonnonvalkoinen. Setissä on 2 luonnonkumista ja 2 silikonista tuttia, osassa on pyöreä imuosa ja lopuissa klassisempi, littana malli.
BIBS Denmark vauvan tutti 0-6kk luonnonvalkoinen Moni äiti valitsee nykyisin juuri tämän tutin, koska se on luonnollinen vauvalle, todella tyylikäs ja näyttää vauvakuvissakin suloiselta!
BIBS Denmark Supreme silikoninen tutti vauvalle 0-6kk luonnonvalkoinen Silikonisen tutin etuja ovat allergiaystävällisyys, tutin hajuttomuus ja mauttomuus sekä se, että tutin materiaali kestää kiehuttamisen. Silikoni on materiaalina läpinäkyvä ja hyvin sileä, joten se ei kerää mikrobeja helposti.
BIBS Denmark Supreme luonnonkuminen tutti vauvalle 6-12 kk, sävy Ivory Moni äiti valitsee nykyisin juuri BIBS brändin tutin, koska se on luonnollinen vauvalle, todella tyylikäs ja näyttää vauvakuvissakin suloiselta! Neutraalin väriset BIBS tutit on muotoiltu vähän kaarevaksi niin, ettei tutti haudo lapsen ihoa vaan ilma pääsee kiertämään paremmin. Tämä on tärkeää etenkin herkkäihoiselle vauvalle. Supreme tuttimallissa on erityinen venttiili, joka vähentää painetta vauvan ikenissä ja kitalaessa vauvan imiessä tuttia.
BIBS Collection vauvan ensimmäiset tutit
Paketoin lahjasi mielelläni puolestasi. Valitse tilauksellesi lahjapaketointi, niin saat valmiin tyylikkään lahjan toimitettuna joko sinulle tai suoraan vastaanottajalle. PikkuVanilja -paketoinnissa on käytössä laadukkaita valkoisia ja harmaita lahjalaatikoita tai luksuslahjakasseja. Lahjapaketti viimeistellään ylellisellä, leveällä satiininauhalla. Paketti sopii värinsä puolesta kauniisti sekä tyttö- että poikavauvalle.

BIBS Collection vauvan ensimmäiset tutit

21,95 29,00 

Setissä on 4 erimallista BIBS tuttia

Kuvaus

BIBS Try-it Collection tuttisetti vauvalle  0-6 kk

Moni äiti valitsee nykyisin juuri BIBS brändin tutin, koska se on luonnollinen vauvalle, todella tyylikäs ja näyttää vauvakuvissakin suloiselta!

Tässä setissä on 4 erimallista BIBS tuttia sävyssä Ivory, luonnonvalkoinen. Setissä on 2 luonnonkumista ja 2 silikonista tuttia, osassa on pyöreä imuosa ja lopuissa klassisempi, littana malli.

 

Luonnonkumisen tutin etuja ovat pehmeys ja joustavuus, jonka vuoksi monet vauvat pitävätkin luonnonkumituteista enemmän. Luonnonkuminen tutti sopii myös vauvalle, jolla on jo hampaita, sillä tämä tutti ei mene yhtä herkästi rikki kuin silikonista valmistetut tutit.

Silikonisen tutin hyötyjä taas ovat allergiaystävällisyys, tutin hajuttomuus ja mauttomuus sekä se, että tutin materiaali kestää kiehuttamisen. Silikoni on materiaalina läpinäkyvä ja hyvin sileä, joten se ei kerää mikrobeja helposti.

 

Materiaali: Kirkkaiden tuttien imuosa on silikonia ja kahden muun tutin imuosa on 100% luonnonkumia, kaikkien tuttien kilpi kevyttä ja kestävää polypropeenia (PP)

 

BIBS Denmark on laadukas merkki, joka on ollut markkinoilla yli 40 vuotta.

Steriloi tutti ennen ensimmäistä käyttökertaa näin: huuhtele tutti, laita kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä. Anna liota noin 5 min. Nosta tutti vedestä ja anna kuivua. Painele tutin sisään mahdollisesti päässyt vesi pois. Luonnonkumitutti ei kestä pitkää keittämistä tai mikrossa sterilointia. Steriloi tutti kerran päivässä, tarvittaessa useammin.

Tarkista tutin kunto vetämällä tutin päätä ennen jokaista käyttökertaa ja vaihda tutti heti, jos havaitset siinä vauriota. Suositusten mukaan tutti tulisi vaihtaa uuteen noin 4-6 viikon välein, riippuen siitä, kuinka paljon tuttia käytetään. Noudattamalla suositusta tutti pysyy hygieenisenä ja turvallisena vauvalle.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Tuote

1. Tuttisetti, 2. Tuttisetti lahjapaketoituna + pupukortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BIBS Collection vauvan ensimmäiset tutit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.