bObles Donitsi & Keinu harmaa, kehittää lapsen motoriikkaa

125,00 

Ihana bObles-keinu sisälle tai ulos!

Varasto loppu

Kuvaus

bObles Donitsi & Keinu harmaa

bOblesit ovat uudenlaisia liikunnalliseen arkeen kannustavia leikkihuonekaluja kaikenikäisille lapsille. Lapset rakastavat näitä hauskoja otuksia ja temppuilevat niiden päällä mielellään.

Rakenna Donitsista keinu ja ota hurjat vauhdit! Irrota Donitsin tulppa työntämällä se ulos ja vaihda tilalle keinuosa. Ripusta Donitsikeinu puuhun tai kattoon ja säädä köysi oikean pituiseksi niin, että lapsi voi keinua vaikka pilviin asti tai pyöriä kuin hyrrä. Donitsikeinu tuo leikin riemua liikkumiseen, mutta antaa silti haastetta tasapainolle ja stimuloi koko kehoa.

Donitsia voi käyttää myös ilman keinuosaa: bObles Donitsi sopii niin vauhdikkaisiin leikkeihin kuin lepäilyynkin. Lapsi voi maata Donitsin päällä vatsallaan tai istua ja pomppia sen päällä. Donitsin voi myös painaa kiinni lattiaan, jolloin se pysyy paikallaan tai jos sinulla on niitä kaksi, voit pinota ne toistensa päälle. Donitsi houkuttelee hauskoihin ja monipuolisiin leikkeihin: pomputtelemaan, pyörittelemään ja peuhaamaan. Donitsi on ergonominen ja tasapainoa kehittävä istuinalusta, monessa mielessä parempi kuin tuoli! Monissa perheissä Donitseilla on korvattu lastenhuoneen tuolit kokonaan!

bObles leikkihuonekalut innostavat lasta liikkumaan ja lapsilla on lupa temmeltää myös sisätiloissa! bOblesit eivät jätä jälkiä tai kolhuja lattiaan vauhdikkaammassakaan leikissä.

Lapselle on suurta hyötyä siitä, että hän saa olla aktiivinen ja käyttää omaa kehoaan. Liikkuminen ja kehon tuntemus lisäävät itseluottamusta ja oppimiskykyä. bObles haluaa tukea tätä ja suunnittelee siksi monikäyttöisiä huonekaluja, joilla lapset haluavat leikkiä ja jotka vanhemmat haluavat olohuoneisiinsa.

bObles-huonekalut valmistetaan myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

Värinä moneen sisustukseen sopiva harmaa.

Koko: H45-50 cm, K25 cm

Kiinnityskoukku ei sisälly pakkaukseen. Keinuosa on valmistettu kestävästä muovista. Painoraja 80 kg.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “bObles Donitsi & Keinu harmaa, kehittää lapsen motoriikkaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *