Ale!

Childhome 3 in 1 syöttötuoli 0-6 vuotiaalle

829,00  445,00 

Tässä setissä on kaikki mitä tarvitset! Tyylikästä tuolia voit käyttää vastasyntyneestä pitkälle aina kouluikään saakka.

Varastossa

Kuvaus

Childhome Evolu 2 laadukas monitoimituoli 0-6 vuotiaalle lapselle

Evolu 2 on tuoli, joka kasvaa lapsen mukana ja muokkautuu perheen tarpeiden mukaan monipuolisesti. Tämän modernin tyylikkään syöttötuolin käyttämisen voit aloittaa vauvaosan kanssa heti vauvan synnyttyä: näin saat vauvan lähellesi samalla, kun muu perhe syö aamupalaa, lounasta tai illallista. Vauvaosan pehmusteessa on vastasyntyneelle lisäpehmuste, jonka voi irroittaa vauvan kasvaessa. Vauvaistuimen asentoa voi säätää eri kulmiin. Näin pienelläkin vauvalla on aina mukava asento tuolissa.

Evolu 2 tuolin korkeuden voit säätää oman ruokapöytäsi tai keittiön saarekkeen mukaan: tuolin jalkoja säätämällä saat tuolista 50, 75 tai 90 cm korkean. 90cm korkeuteen pääsemiseksi tarvitset lisäosana myytävät extra long -jalat. (Ei mukana tässä setissä).

Kun vauva oppii istumaan tukevasti noin 6-8 kk iässä, voi vauvaosan tilalle vaihtaa valkoisen istuimen. Aluksi voit käyttää valjaita, mutta myöhemmin lapsen opittua kiipeämään itse syöttötuoliinsa ja siitä pois, valjaat voi irroittaa istuimesta. Syöttötuoliin voit kiinnittää mukana tulevan valkoisen tarjottimen, joka säästää perheen omaa ruokapöytää kolhuilta ja sotkulta. Tarjotin on helppo irroittaa ja pestä juoksevan veden alla lapsen ruokailtua. Tarjotinta voi säätää joko lähemmäksi tai kauemmaksi vauvaa -ominaisuus, joka monesta syöttötuolista puuttuu! Kun saat tarjottimen säädettyä tarpeeksi lähelle vauvaa, eivät ruuat päädy tippuessaan vauvan syliin vaan suoraan tarjottimelle.

Kun syöttötuoli jää myöhemmin tarpeettomaksi ja lapsi alkaa käyttää tavallista tuolia ruokapöydän ääressä, voit irroittaa Evolu 2 tuolin pitkät jalat ja tuolista saa pienen tuolin lastenhuoneen matalamman pöydän pariksi. Voi myös vaihtaa syöttötuoliin setin mukana tulevat puiset keinujalat: näin tuoli muuntautuukin moderniksi keinutuoliksi lastenhuoneeseen.

Settiin kuuluu:

  • Kolmelle eri korkeudelle säädettävä syöttötuoli, valkoinen istuin puisilla jaloilla
  • puunvärinen vauvaosa ja vaaleanharmaa pehmuste
  • valkoinen tarjotin syöttötuoliin
  • puiset keinujalat syöttötuoliin: näillä syöttötuoli muuttuu myöhemmin lapsen keinutuoliksi

Paljon kuvia tästä tuolista osana sisustusta löydät Instagramista hakusanalla #evolu2 . Tämä syöttötuoli on kerännyt vuosien varrella monia palkintoja maailmalla: sekä monipuolisuudesta, käytännöllisyydestä kuin tyylikkyydestäkin!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Childhome 3 in 1 syöttötuoli 0-6 vuotiaalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *