1  

Gaura Pearls Sädehtivä Helmirannekoru tytölle

95,00 

Tyylikäs helmirannekoru on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän.

Varastossa

Kuvaus

Gaura Pearls sädehtivä helmirannekoru tytölle

Jos haluat lahjoittaa pienen tytön ristiäispäivänä tai syntymäpäivänä jotakin ajatonta ja klassista, helmikoru on oikea valinta. Tyylikäs helmirannekoru on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät.

Helmirannekorussa on pehmeä silkkinen hohde ja korun design osassa on käytetty kimmeltäviä, kirkkaita zirkonia-kiviä ja allergiatestattua 925 hopeaa. Hopeaosat on rhodinoitu, jotta hopea säilyisi tummumattomana. Koru on valmistettu aidoista helmistä joustavalla nauhalla, jotta koru on helppo pujottaa ranteeseen. Koru sopii siis käytettäväksi ranteessa vauvasta pitkälle kouluikään saakka!

Koru toimitetaan sinulle valmiiksi kauniisti lahjapaketoituna harmaassa rasiassa, jossa on leveä valkoinen satiininauha.

 

Gaura Pearlsin helmirannekorussa on huomioitu pitkä käyttöikä -helmikorun mukana tulee lisähelmiä, joiden avulla korua voi suurentaa lapsen kasvaessa ja korua voi näin käyttää ranteessa vielä aikuisenakin. Tyttäret haluavat pieninä olla aivan kuten äitinsä, joten korusta löytyy myös aikuisten malli. Näin voit lahjoittaa kauniit korut sekä äidille että tyttärelle ja he voivat loistaa yhdessä perheen jokaisissa juhlissa! Aikuisten koon löydät täältä.

Gaura Pearls Designhelmet edustavat laadukasta käsityötä ja kaunista viimeistelyä.

 

Koska lahjatilauksilla on usein kiire, PikkuVanilja panostaa nopeaan toimitukseen. Keskiviikkona ennen klo 12 tehdyt tilaukset ehtivät todella hyvin perille saman viikonlopun juhliin (paketti on noudettavissa torstaina tai ihan viimeistään perjantaina.) . Jos olet jo myöhässä lahjan tilauksen kanssa, nopein vaihtoehto on ostaa PikkuVaniljan eLahjakortti, jonka voit ladata heti tilauksen jälkeen ja tulostaa omalla kotikoneellasi.

 

Helmikorut on aina valmistettu aidoista viljellyistä makeanvedenhelmistä sekä korkealaatuisesta allergiatestatusta rhodinoidusta 925 hopeasta (rhodiumpinnoite tuo hopeaan kirkkautta ja estää tummumisen. Korun mukana saat myös aitoustodistuksen.

 

Valikoimasta löydät myös helmikaulakorut: kastehelmet 30 cm ja helminauha 35 cm , sekä helmikorvakorut.

 

Pituus: 14cm + 5cm jatkopala, yksi koko joka sopii vauvasta pitkälle kouluikään saakka, jatkopalan avulla korun voi punoa suuremmaksi kun lapsi kasvaa

Korut valmistetaan käsityönä Euroopassa

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lue Caritan Char and the City -blogista kokeneen kummitädin vinkit siihen, mitä ostaa lahjaksi 1-vuotiaalle tytölle! Pojille sopivia lahjavinkkejä löydät täältä: Mitä lahjaksi 1-vuotiaalle?

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gaura Pearls Sädehtivä Helmirannekoru tytölle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...