Ginger Ray Glass Box lasinen rasia kultaisilla sydänkorteilla

29,00 

Kaunis lahjaidea, jonka pariin lahjansaaja palaa onnellisena aina uudestaan ja uudestaan!

Varastossa

Kuvaus

Ginger Ray Elegant Gold Glass Box with Hearts

Voit käyttää tätä boksia monella tavallla: se toimii vaihtoehtoisena vieraskirjana babyshowereilla, ristiäisissä ja lapsen synttäreillä. Jokainen vieras voi kirjoittaa päivänsankarille oman tervehdyksensä tai toivomuksensa kiiltäville sydänkorteille, jotka säilyvät kauniisti kultaisilla yksityiskohdilla viimeistellyssä lasiboxissa.

Tyylikäs laatikko on myös kaunis lahja ystävälle, äidille tai omalle puolisolle! Kirjoita kortteihin asioita, joista lahjansaajassa pidät, lisää sekaan rohkaisevia lauseita -näin korteille tallentuu pieniä, yksinkertaisia asioita, joita ei kuitenkaan arjessa tule sanottua ääneen. Näin ikimuistoinen lahjasi on valmis!

Pitkäikäisen lahjan omalle rakkaalle saat täyttämällä sydänkortteihin pieniä tehtäviä tai treffi-ideoita, elokuvan katselua tai yhteisen lenkin, lupauksen laittaa miehen lempiruokaa, kehoituksen etsimään yllätyslahjaa (herkku, leffaliput tai vaikka arpa) -vain mielikuvituksesi on rajana! Laatikosta saa nostaa kortin esimerkiksi kerran viikossa. Tätä lahjaa rakkaasi ei unohda koskaan!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ginger Ray Glass Box lasinen rasia kultaisilla sydänkorteilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...