Jabadabado musiikkimobile vauvalle, pupu & nalle Vauva viettää suuren osan hereilläoloajastaan sylissä tai selällään maaten ja tarkkaillen. Pieni vauva ei vielä pääse liikkumaan, joten kiinnostavat asiat on tuotava hänen luokseen. Vauva viihtyy sängyssään ennen nukahtamista ja heräämisen jälkeen vielä hetken, jos ympäristöstä on tehty mukava. Rauhallisesti soiva mobile herättää vauvan huomion ja rauhoittaa vauvaa. Monet vauvat myös nukahtavat hyvin kuunnellessaan mobilen pehmeää ja tyynnyttävää musiikkia.

JaBaDaBaDo soiva mobile, pupu & nalle

49,00 

Rauhallisesti soiva vaalea mobile vauvalle!

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

JaBaDaBaDo musiikkimobile vauvalle, pupu & nalle

Vauva viettää suuren osan hereilläoloajastaan sylissä tai selällään maaten ja tarkkaillen. Pieni vauva ei vielä pääse liikkumaan, joten kiinnostavat asiat on tuotava hänen luokseen. Vauva viihtyy sängyssään ennen nukahtamista ja heräämisen jälkeen vielä hetken, jos ympäristöstä on tehty mukava. Rauhallisesti soiva mobile herättää vauvan huomion ja rauhoittaa vauvaa. Monet vauvat myös nukahtavat hyvin kuunnellessaan mobilen pehmeää ja tyynnyttävää musiikkia.

  • Suloinen musiikkimobile, jota koristavat puput, nallet ja tähdet
  • Soittorasia toistaa pehmeää kehtolaulua
  • Luo lempeän tunnelman pinnasänkyyn rauhoittavan musiikin avulla
  • Tukeva varsi on helppo kiinnittää pinnasänkyyn

 

JaBaDaBaDo .Kaikki tämän merkin tuotteet löydät täältä.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JaBaDaBaDo soiva mobile, pupu & nalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *