LANACare ilmava lasten luomuvillapeitto

127,00 190,00 

Puhdas ja terveellinen luomuvaihtoehto!

Poista

Kuvaus

LANACare ilmava lasten luomuvillapeitto

Tämä lapsille sopiva kevyt ja ilmava peitto on täytetty puhtaalla luomulaatuisella merinovillalla. Lapset nukkuvat paljon ja siksi on lapsen terveydelle tärkeää, että nukkumisympäristö ja kaikki lapsen sängyn materiaalit ovat mahdollisimman puhtaita, luonnollisia ja terveellisiä. Moni lapsi nukkuu muovia sisältävän peiton alla!

Tutkimusten mukaan merinovillan ympäröimänä nukkuvat lapset nukkuvat rauhallisempia ja pidempiä unia. Lapsen hyvät unet helpottavat koko perheen arkea ja tukevat myös lapsen kehitystä. Merinovillalla on lämmittävä ja rauhoittava vaikutus.

Merinovilla on antibakteerinen materiaali ja ennaltaehkäisee omalta osaltaan lapsen iho-ongelmien syntymistä. Merinovilla hengittää hyvin ja antaa ihonkin hengittää.

Materiaali: Peiton pinta on 100% silkkimäistä tiivistä luomupuuvillaa. Peiton täyte on 85% luomulaatuista pöyheää merinovillaa, 15 % polyesteria.

Koko: 100 x 135 cm ( Adult -koko on  135 x 200 cm, moni tilaa lapselle jo tämän koon, jotta peitto on sopiva vuosiksi eteen päin!)

Hellävarainen konepesu 30 asteessa villalle sopivalla pyykinpesuaineella. Villa hylkii likaa ja on antibakteerinen materiaali, siksi se puhdistuu helposti.

 

 

Lisätiedot

Koko

1. Junior, 2. Adult

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LANACare ilmava lasten luomuvillapeitto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *