LANACare lasten luomuvillatyyny

45,00 

Terveellinen vaihtoehto lapsen unille!

Varasto loppu

Kuvaus

LANACare lasten luomuvillatyyny

Tämä lapsille sopiva tavallista matalampi ja niskalle ystävällinen tyyny on täytetty puhtaalla luomulaatuisella merinovillalla. Lapset nukkuvat paljon ja siksi on lapsen terveydelle tärkeää, että nukkumisympäristö ja kaikki lapsen sängyn materiaalit ovat mahdollisimman puhtaita, luonnollisia ja terveellisiä. Monet lapset nukkuvat muovia sisältävien tyynyjen päällä!

Tutkimusten mukaan merinovillan ympäröimänä nukkuvat lapset nukkuvat rauhallisempia ja pidempiä unia. Lapsen hyvät unet helpottavat koko perheen arkea ja tukevat myös lapsen kehitystä. Merinovillalla on lämmittävä ja rauhoittava vaikutus.

Merinovilla on antibakteerinen materiaali ja ennaltaehkäisee omalta osaltaan lasten iho-ongelmien syntymistä. Merinovilla hengittää hyvin ja antaa ihonkin hengittää.

Materiaali: Tyynyn pinta on 100% silkkimäistä tiivistä luomupuuvillaa. Tyynyn täyte on 100% luomulaatuista pöyheää merinovillaa.

Koko: 40 x 50 cm

Hellävarainen konepesu 30 asteessa villalle sopivalla pyykinpesuaineella. Villa hylkii likaa ja on antibakteerinen materiaali, siksi se puhdistuu helposti.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LANACare lasten luomuvillatyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *