Lilla och Stora Björn pienempikokoinen pehmeä halinalle, Lilla Björn Dark Beige Silkkisen sileä ja hellyyttävän suloinen nalle on yksi klassisimpia vaaleansävyisiä pehmoleluja. Tästä nallesta tulee vauvan suosikki ja leikki-ikäisen lapsen hyvä kaveri. Nalle sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen. Nalle on uskomattoman pehmoinen ja sen silittämistä on vaikea lopettaa -niin ihanalta tämän pehmon turkki tuntuu!

Lilla och Stora Björn beige pehmeä nalle, PIENI

39,00 49,00 

Unelmanpehmeä halinalle on lasten suosikki!

Kuvaus

Lilla och Stora Björn pienempikokoinen pehmeä halinalle, Lilla Björn Dark Beige

Silkkisen sileä ja hellyyttävän suloinen nalle on yksi klassisimpia vaaleansävyisiä pehmoleluja. Tästä nallesta tulee vauvan suosikki ja leikki-ikäisen lapsen hyvä kaveri. Nalle sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen. Nalle on uskomattoman pehmoinen ja sen silittämistä on vaikea lopettaa -niin ihanalta tämän pehmon turkki tuntuu!

 

Materiaali: 100% polyesteriä

Hoito: käsinpesu

Pituus: 40 cm

Nämä halinallet on testattu EN71 ja CE turvallisuusmääräysten mukaan ja sopivat jo vastasyntyneelle vauvalle, mutta nallen suurehkon koon vuoksi sitä ei suositella jätettäväksi vauvan pinnasänkyyn ilman valvontaa. Nallen kaikki materiaalit ovat täysin myrkyttömiä, saumat ovat testattuja ja nalle onkin siksi turvallinen valinta lapsen pehmoleluksi.

 

 

Lisätiedot

Tuote

1. Nalle, 2. Nalle lahjapaketoituna + kortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lilla och Stora Björn beige pehmeä nalle, PIENI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *