Lilu Brand laadukas perässävedettävä leluvaunu, valkoinen Korkealaatuisen ja kauniin kärryn mukana tulee myös pieni patja, jotta nuket tai pehmolelut voivat matkustaa kärryssä mukavasti! Kärry on valmistettu huolellisesti käsityönä ja siksi se kestääkin hyvin aikaa ja säilyy leikeissä lapselta seuraavalle! Lapset rakastavat täyttää ja tyhjentää kärryä tavaroilla tai vetää niissä pehmoleluja ja nukkeja! Myöhemmin kärryä voi käyttää tyylikkäänä osana lastenhuoneen sisustusta ja säilyttää siinä esimerkiksi kirjoja. 

Lilu vetokärry lapsen leluille, valkoinen

99,00 

Kaunis leluvaunu lapsen tavaroille tai kirjoille!

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

Lilu Brand laadukas perässävedettävä leluvaunu, valkoinen 

Korkealaatuisen ja kauniin kärryn mukana tulee myös pieni patja, jotta nuket tai pehmolelut voivat matkustaa kärryssä mukavasti! Kärry on valmistettu huolellisesti käsityönä ja siksi se kestääkin hyvin aikaa ja säilyy leikeissä lapselta seuraavalle!

Lapset rakastavat täyttää ja tyhjentää kärryä tavaroilla tai vetää niissä pehmoleluja ja nukkeja! Myöhemmin kärryä voi käyttää tyylikkäänä osana lastenhuoneen sisustusta ja säilyttää siinä esimerkiksi kirjoja.

Kärryn runko ja renkaat ovat puuta, kori on käsin punottu.

Kärryn maalauksessa on käytetty vesiliukoista, kestävää mutta ympäristöystävällistä maalia ja vaunut ovatkin täysin turvalliset sekä lapsille että luonnolle!

 

Suositusikä: 1-5 vuotta

Koko: korkeus 28 cm, syvyys 33 cm ja pituus 44 cm.

 

Valmistettu käsityönä Euroopassa, paikallisista raaka-aineista ja tukien perinteistä käsityötaitoa

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lilu vetokärry lapsen leluille, valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *