Little Dutch vauvan neulehaalari, sävy Sand beige Suloisessa neulehaalarissa on koristeena kolme puista nappia sekä pieni tasku edessä.
Little Dutch vauvan neulehaalari, sävy Sand beige Suloisessa neulehaalarissa on koristeena kolme puista nappia sekä pieni tasku edessä.
Little Dutch vauvan neulehaalari, sävy Sand beige Tämäntyyppinen neulehaalari on mukava vaate vauvalle, koska se ei purista mahan kohdalta, kuten jotkin housut ja vyötärönauhat saattavat tehdä. Vauva on myös helppo nostaa syliin kun hänellä on päällään neulehaalari: se ei nouse ikävästi kainaloihin tai jää ruttuun.
Tämäntyyppinen neulehaalari on mukava vaate vauvalle, koska se ei purista mahan kohdalta, kuten jotkin housut ja vyötärönauhat saattavat tehdä. Vauva on myös helppo nostaa syliin kun hänellä on päällään neulehaalari: se ei nouse ikävästi kainaloihin tai jää ruttuun. Huputon haalarimalli on helppo pukea ulkovaatteiden alle eikä huppu jää niskan taakse tielle, kun vauva makaa selällään.
Suloisessa neulehaalarissa on koristeena kolme puista nappia sekä pieni tasku edessä. Tämäntyyppinen neulehaalari on mukava vaate vauvalle, koska se ei purista mahan kohdalta, kuten jotkin housut ja vyötärönauhat saattavat tehdä. Vauva on myös helppo nostaa syliin kun hänellä on päällään neulehaalari: se ei nouse ikävästi kainaloihin tai jää ruttuun.

Little Dutch neulehaalari vauvalle, Sand beige

29,95 

Yksinkertaisen suloinen ja mukava neulehaalari vauvalle!

Kuvaus

Little Dutch vauvan neulehaalari, sävy Sand beige

Suloisessa neulehaalarissa on koristeena kolme puista nappia sekä pieni tasku edessä.

Tämäntyyppinen neulehaalari on mukava vaate vauvalle, koska se ei purista mahan kohdalta, kuten jotkin housut ja vyötärönauhat saattavat tehdä. Vauva on myös helppo nostaa syliin kun hänellä on päällään neulehaalari: se ei nouse ikävästi kainaloihin tai jää ruttuun.

Huputon haalarimalli on helppo pukea ulkovaatteiden alle eikä huppu jää niskan taakse tielle, kun vauva makaa selällään.

 

Tästä sarjasta löydät myös pehmeät, samansävyiset vauvantossut ja sukat!

 

 

Materiaali: 55% puuvillaa ja 45% akryyliä

Hoito: Konepesu 30 asteessa

 

 

 

Lisätiedot

Koko

1. 56, 2. 62, 3. 68, 4. 74

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Little Dutch neulehaalari vauvalle, Sand beige”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *