Mamas&Papas Elefantti vauvan pehmeä rengashelistin Vaaleanharmaa pikkuelefantti helisee ja kiinnittää pienen leikkijän huomion, kun vauva heiluttaa sitä. Elefantti on kevyt ja kooltaan pieni, joten vauva saa siitä hyvän otteen. 
Mamas&Papas Elefantti vauvan pehmeä rengashelistin Vaaleanharmaa pikkuelefantti helisee ja kiinnittää pienen leikkijän huomion, kun vauva heiluttaa sitä. Elefantti on kevyt ja kooltaan pieni, joten vauva saa siitä hyvän otteen. 
PikkuVanilja valkoinen onnittelukortti pupu. Ihana mattapintainen valkoinen kortti, jossa suloinen istuvan pupun kuva. Sisäpuolelle voit kirjoittaa tervehdyksesi. Tämä kortti on kaunis sujauttaa lahjapaketin päälle, näin se viimeistelee lahjasi tyylikkäästi.
Paketoin lahjasi mielelläni puolestasi. Valitse tilauksellesi lahjapaketointi, niin saat valmiin tyylikkään lahjan toimitettuna joko sinulle tai suoraan vastaanottajalle. PikkuVanilja -paketoinnissa on käytössä laadukkaita valkoisia ja harmaita lahjalaatikoita tai luksuslahjakasseja. Lahjapaketti viimeistellään ylellisellä, leveällä satiininauhalla. Paketti sopii värinsä puolesta kauniisti sekä tyttö- että poikavauvalle.

Mamas&Papas Elefantti rengashelistin, pehmeä

10,00 18,50 

Tyyliltään yksinkertaisen kaunis helistin vauvalle!

Varasto loppu

Kuvaus

Mamas&Papas Elefantti vauvan pehmeä rengashelistin

Vaaleanharmaa pikkuelefantti helisee ja kiinnittää pienen leikkijän huomion, kun vauva heiluttaa sitä. Elefantti on kevyt ja kooltaan pieni, joten vauva saa siitä hyvän otteen.

Koko: korkeus n. 10cm

Hoito: hienopesu 40 asteessa

 

Materiaali: 100% polyesteriä, täyte polyesteriä

Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex-sertifikaatti, tuotteessa ja käytetyissä materiaaleissa ei siis ole haitallisia aineita

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

 

Lisätiedot

Tyyli

1. Helistin, 2. Helistin lahjapaketoituna + pupukortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mamas&Papas Elefantti rengashelistin, pehmeä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *