Mamas&Papas hopeoitu soittorasia lahjapakkauksessa

(5 tuotearviota)

49,00 69,00 

Ajaton valinta vauvalahjaksi!

Poista

Kuvaus

Mamas&Papas hopeoitu soittorasia lahjapakkauksessa

Kaunis soittorasia soittaa rauhallista sävelmää samalla, kun päällä oleva pieni pupu pyörii. Hopeoitu soittorasia on tyylikäs kastelahja tai suloinen tuliainen tuoreelle vauvaperheelle!

Hopeoitu soittorasia on ollut yksi suosituimpia ristiäislahjoja monena vuonna!

Huolella viimeistelty soittorasia on valmiiksi paketoitu tyylikkäästi valkoiseen PikkuVanilja- lahjakassiin!

Voit halutessasi tilata soittorasian myös kaiverruksella. Soittorasian kylkeen kaiverretaan lapsen nimi ja niin toivoessasi myös päivämäärä. Jos ostat soittorasialle kaiverruksen, kirjoita lapsen nimi tilauksen lisätietokenttään. Tämän kentän löydät myöhemmin kassalla siitä kohtaa, jossa täytät osoitetietosi.

Kaiverretun soittorasian toimitusaika on 4-6 päivää.  HUOM! Joskus soittorasiaan halutaan pidempi kaiverrus, esimerkiksi lapsen kaikki nimet, päivämäärä + syntymäpaino. Valitse tällöin ostoskoriisi vaihtoehto numero 3, jonka hinta sisältää pitkän kaiverruksen.

 

Koko: leveys 5cm, pituus 5,5 cm. Kokeus pupun kohdalta 5,5 cm. Eli kooltaan soittorasia on aikuisen kämmenelle mahtuva pieni suorakulmio.

Sävelmä: Brahms – Wiegenlied

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Tuote

1. Soittorasia paketoituna + pupukortti, 2. Soittorasia paketoituna, kortti + kaiverrus, 3. Soittorasia paketoituna, kortti + pitkä kaiverrus

5 arviota tuotteelle Mamas&Papas hopeoitu soittorasia lahjapakkauksessa

 1. maija mannerkorpi

  Ihana lahja nimiäisiin ja mukava muisto lapselle. Lahja oli kauniisti pakattu. Tuote oli kotona jo parin-kolmen päivän päästä tilauksesta, vaikka tilaus tehtiin perjantai-iltapäivällä

 2. Petri

  Oli juuri sellainen lahja, kuin toivoin tämän aoittorasian olevan.Oli pakattu kauniisti ja erittäin hyvin pakattu postimatkaa varten.

 3. Jaana

  Aivan ihastuttava ja kaunis. Oli pienempi kuin odotin, mutta silti täysi 10. Kauniissa lahjapaketissa, joka oli ilo antaa eteenpäin.

 4. Anne

  Todella suloinen pieni soittorasia. Olen ihastunut ”once upon a time”-sarjan hopeoituihin tuotteisiin ja tämä sopiikin ihanasti yhteen nimiäislahjaksi saadun harja- ja kampasetin kanssa. Myös lahjapakkaus on tosi kaunis. Kiitos Martinalle aivan mahtavan nopeasta toimituksesta, sain tuotteen seuraavalle arkipäivälle ja vielä kaiverrettuna!

 5. KK

  Ihana uniikki soittirasia kauniisti paketoituna! Myös toimitus oli hyvin nopea!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...