Mamas&Papas hopeoitu soittorasia lahjapakkauksessa

(12 tuotearviota)

55,00 75,00 

Ajaton valinta vauvalahjaksi!

Poista

Kuvaus

Mamas&Papas hopeoitu soittorasia lahjapakkauksessa

Kaunis soittorasia soittaa rauhallista sävelmää samalla, kun päällä oleva pieni pupu pyörii. Hopeoitu soittorasia on tyylikäs kastelahja tai suloinen tuliainen tuoreelle vauvaperheelle!

Hopeoitu soittorasia on ollut yksi suosituimpia ristiäislahjoja monena vuonna!

Huolella viimeistelty soittorasia on valmiiksi paketoitu tyylikkäästi valkoiseen PikkuVanilja- lahjakassiin!

 

Voit halutessasi tilata soittorasian myös kaiverruksella. Soittorasian kylkeen kaiverretaan lapsen nimi ja niin toivoessasi myös päivämäärä. Jos ostat soittorasialle kaiverruksen, kirjoita lapsen nimi tilauksen lisätietokenttään. Tämän kentän löydät myöhemmin kassalla siitä kohtaa, jossa täytät osoitetietosi.

Usein vauvan nimi ei ole lahjanostohetkellä vielä kaikkien tiedossa, joten tilaus onnistuu myös näin: tee tilauksesi verkkokaupassa normaalisti ja pyydä vanhempia lähettämään vauvan nimi minulle erikseen sähköpostitse (martina@pikkuvanilja.fi). Kaiverrettu soittorasia toimitetaan valmiiksi lahjapaketissa, joten yllätys säilyy myös lahjanostajalle loppuun saakka!

Kaiverretun soittorasian toimitusaika on 4-6 päivää.  HUOM! Joskus soittorasiaan halutaan pidempi kaiverrus, esimerkiksi lapsen kaikki nimet, päivämäärä + syntymäpaino. Valitse tällöin ostoskoriisi vaihtoehto numero 3, jonka hinta sisältää pitkän kaiverruksen.

 

Koko: leveys 5cm, pituus 5,5 cm. Kokeus pupun kohdalta 5,5 cm. Eli kooltaan soittorasia on aikuisen kämmenelle mahtuva pieni suorakulmio.

Soittorasian päällä on valmis kaiverrus: ”Treasure Every Moment”. Jos haluat kaiverruttaa soittorasiaan esimerkiksi vauvan nimen, kaiverrus tulee soittorasian etupinnalle.

Sävelmä: Brahms – Wiegenlied

 

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Tuote

1. Soittorasia paketoituna + pupukortti, 2. Soittorasia paketoituna, kortti + kaiverrus, 3. Soittorasia paketoituna, kortti + pitkä kaiverrus

12 arviota tuotteelle Mamas&Papas hopeoitu soittorasia lahjapakkauksessa

 1. maija mannerkorpi

  Ihana lahja nimiäisiin ja mukava muisto lapselle. Lahja oli kauniisti pakattu. Tuote oli kotona jo parin-kolmen päivän päästä tilauksesta, vaikka tilaus tehtiin perjantai-iltapäivällä

 2. Petri

  Oli juuri sellainen lahja, kuin toivoin tämän aoittorasian olevan.Oli pakattu kauniisti ja erittäin hyvin pakattu postimatkaa varten.

 3. Jaana

  Aivan ihastuttava ja kaunis. Oli pienempi kuin odotin, mutta silti täysi 10. Kauniissa lahjapaketissa, joka oli ilo antaa eteenpäin.

 4. Anne

  Todella suloinen pieni soittorasia. Olen ihastunut ”once upon a time”-sarjan hopeoituihin tuotteisiin ja tämä sopiikin ihanasti yhteen nimiäislahjaksi saadun harja- ja kampasetin kanssa. Myös lahjapakkaus on tosi kaunis. Kiitos Martinalle aivan mahtavan nopeasta toimituksesta, sain tuotteen seuraavalle arkipäivälle ja vielä kaiverrettuna!

 5. KK

  Ihana uniikki soittirasia kauniisti paketoituna! Myös toimitus oli hyvin nopea!

 6. Julia

  Tuote oli juuri sellainen kuin odotinkin. Kaunis kaiverrus ja ihastuttava paketointi kruunasi lahjan. Varmasti mieluinen ristiäislahja kummitytölleni.

 7. Peppi

  Söpö pieni soittorasia vastasi täysin odotuksia. Melodia on ihana ja rasia sopii sisustukseen kauniisti. Vauva kuuntelee mielellään soivaa kappaletta. Tämän voisi hyvin antaa lahjaksi, sillä rasia tulee kauniissa paketissa.

 8. JM

  Annoin soittorasian lahjaksi ja vastasi odotuksia täysin! Kiva muisto kummitytölle. Nopea toimitus ja tosi kauniisti paketoitu 🙂

 9. Riina

  Sievä ja tyylikäs ristiäislahja jonka toivon olevan sekä kaunis koriste että toimii pieniin rauhoittumishetkiin, kun istutaan alas, katsellaan pyörivää pupua ja kuunnellaan tuttua sävelmää. Olen tyytyväinen myös kauniiseen paketointiin. Ja nopeaan toimitukseen kun tilasin kaiverruksella.

 10. Raijja Halonen

  Ihana lahja vauvalle! Tyylikäs ja kaunis tuutulaulu! Jo toisen kerran tilattu ja ain yhtä hyvä.!!!

 11. Tuomo Soini

  Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna loistava tuote, ihanasti pakattu ja nopea toimitus 🙂

 12. Iida

  Soittorasia oli ihana ja siihen sai myös kaiverrettua kaikki lahjan saajan tiedot 😍
  Tuote oli paketoitu hyvin ja toimitus oli nopeaa parissa päivässä tilauksesta tuli kaiverrettuna postiin 😊

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.