Mamas&Papas Ocarro Moon -Dove yhdistelmävaunut

(1 tuotearvio)

1128,00 

Tyylikkäät luksuskokoelman yhdistelmävaunut huippuominaisuuksilla!

Varastossa

Kuvaus

Mamas&Papas Ocarro Moon -Dove yhdistelmävaunut (rattaat + vaunukoppa), mukana laadukas villaviltti ja nalle

Yhdistelmävaunuja voit käyttää vauvasta aina leikki-ikään saakka. Aluksi rungon päälle kiinnitetään suojaisa vaunukoppa, jota voi käyttää siihen saakka, kunnes vauva oppii istumaan. Vaunukopan sisällä on vauvalle mukava patja, lisäksi voit käyttää vauvan lämpöpussia tai esimerkiksi ensipeittoa, jotta vauvan on mukava nukkua ja matkustaa vaunuissa. Kun vauva kasvaa ja oppii istumaan (noin 6kk iässä) runkoon vaihdetaan ratasosa, jota voi käyttää niin pitkälle, kun lapsi rattaita tarvitsee.

Ocarro Moon kokoelman vaunut ovat osa Mamas&Papasin ja maineikkaan isobritannialaisen Abraham Moon -villakutomon yhteistyötä. Vaunuissa on paljon upeita luksusyksityiskohtia, kuten Moonin laadukkaat ja hienot villakankaat, satiinia oleva kuomun sisäosa, muhkeat istuinpehmusteet ja pienelle vauvalle tarkoitettu mukava tyyny, jonka voi myöhemmin irroittaa. Vaunun mukana saat ylellisen Moon villaviltin ja Mamas&Papasin pienen nallen.

 

Ratasosan kuomu on uskomattoman suojaava, se tekee rattaista rauhallisen paikan nukkua ja suojaa auringonpaisteelta. Ylhäällä on kurkistusluukku, jonka kautta voit seurata vauvan unta. Kuumalla säällä voit avata kuomun takaosan vetoketjun, jolloin ilma pääsee kulkemaan estoitta koko rattaiden läpi. Näin vauvalla on aina sopiva lämpötila nukkua. Vaaleiden rattaiden etu on tyylikkyyden lisäksi se, että ne eivät kuumene vaarallisesti auringonvalossa tummien rattaiden tavoin.

Ocarro Moon rattaiden kuomun yläosassa on lenkki, johon voit kiinnittää vauvan lelun tai soittorasian. Rattaiden mukana tulee pieni nalle, jonka saa roikkumaan tähän lenkkiin.

Rattaiden takarenkaat ovat isot ja puhkeamattomat, eturenkaat ketterät ja 360 astetta kääntyvät, jotta ohjaaminen onnistuu helposti myös yhdellä kädellä ja ahtaissa tiloissa kuten kaupassa. Halutessasi voit myös lukita eturenkaat. Renkaissa on turvallisuutta lisäävät heijastimet, jotta vaunut huomataan myös hämärässä. Rattaiden alla on tilava tavarakori. Rattaiden runko on kestävä ja jämäkkä, jousitus takaa mukavan matkustamisen erilaisissa maastoissa. Jarru löytyy rattaiden takarenkaiden välistä, saat jarrun päälle helposti jalalla painamalla.

 

Työntöaisa on teleskooppisesti säädettävissä eripituisille työntäjille. Rattaisiin kuuluu vauvan eteen asennettava, helposti irroitettavissa oleva turvakaari, joka on viimeistelty samalla tyylillä kuin työntöaisa. Ocarro rattaissa on turvalliset, pehmustetut 5-pistevaljaat. Ocarro rattaat saa helposti ja nopeasti kasaan, rattaat mahtuvat kasattuna hyvin myös pienemmän auton takapaksiin.

Rattaat voi asentaa runkoon kumpaan suuntaan tahansa: lapsi vanhempaa päin tai lapsen kasvot menosuuntaan päin. Rattaiden selkänojaa voi säätää myös makaavaan asentoon, jotta vauvalla on luonnollinen asento nukkua. Jalkatukea voi säätää ylös ja alas.

Ocarro yhdistelmävaunuihin on erikseen ostettavissa Mamas&Papas adapteri, jonka avulla saat turvakaukalon kiinnitettyä rattaan runkoon tukevasti! Adapteriin sopivat mm. Cybexin, Maxi-Cosin ja BeSafen turvakaukalot.

Vaunukoppa on helppo napsauttaa paikalleen ja nopea irroittaa rungosta. Vaunukopassa on pehmeä patja ja äänettömästi kiinnittyvä päällinen, joka suojaa vauvaa tuulisella ja viileällä säällä. Rattaiden mukana tulee vielä erillinen sadesuoja.

 

Lyhyenä tiivistelmänä Mamas&Papasin Ocarro x Moon yhdistelmävaunut ovat luksusluokan valinta huippuominaisuuksilla. Näissä vaunuissa on huomioitu vauvan ja vaunujen työntäjän mukavuus, pieniä yksityiskohtia myöten. Ennen kaikkea, nämä vaunut ovat henkeäsalpaavan tyylikkäät ja kauniit!

 

Koko: 104 x 59 x 96cm , taitettuna 37 x 59 x 76cm, pelkän vaunukopan koko: 59 x 37 x 75cm

Lapsen painoraja rattaisiin: 15 kg ja vaunukoppaan 9kg

Rattaiden paino: 13,5 kg , pelkän vaunukopan paino 4,4 kg

 

 

 

 

 

1 arvio tuotteelle Mamas&Papas Ocarro Moon -Dove yhdistelmävaunut

  1. Heini

    Vakaat ja laadukkaan tuntuiset rattaat ja niin kauniit ja viimeistellyn näköiset. Plussaa siitä miten helppo rattaat on laittaa kasaan ilman että istuinta tarvitsee irrottaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...