Mamas&Papas Welcome to the World unipussi 0-6kk

54,00 

Vaaleansävyinen unipussi rauhoittaa vauvan unille

Varastossa

Kuvaus

Mamas&Papas Welcome to the World unipussi 0-6kk , valkoinen

Unipussit on kehitetty parantamaan vauvan unenlaatua ja auttamaan vanhempia vauvan nukutuksessa. Monet vauvat liikkuvat unissaan, jalat sätkivät ja peitto valuu pois pienen päältä, hetken päästä vauva havahtuu siihen, että on tullut kylmä. Unipussin sisällä vauva pysyy lämpöisenä koko yön, tämä auttaa pidempiin ja rauhallisempiin yöuniin.

Mamas&Papas unipussissa on olkapäillä nepparikiinnitys ja sivulla vetoketju. Se mahdollistaa todella helpot vaipanvaihdot ja vetoketjullinen unipussi on helppo pukea päälle myös sellaiselle vauvalle, joka ei malttaisi pysyä paikoillaan.

Mamas&Papas unipussin sisälle voit pukea vauvalle pitkähihaisen bodyn, lämpöisempinä öinä riittää hihaton body tai vauvan voi sujattaa unipussiin vaippasillaan. Huom! Älä käytä unipussia, jos vauvan pää mahtuu sujahtamaan unipussin sisälle.

Tämä unipussi sopii käytettäväksi silloin, kun makuuhuoneen lämpötila on 16-24 astetta.

Materiaali: Sisäpuolelta: 100% puuvillaa, ulkopuolelta 84% puuvillaa ja 16% polyesteriä, täyte 100% polyesteriä

Koko: 47 x 75 cm

Konepesu 40 asteessa

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mamas&Papas Welcome to the World unipussi 0-6kk”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

  • Nuna Leaf Grow sitteri Champagne, sopii käyttöön vauvasta leikki-ikään saakka! Sitteri on monessa perheessä aivan ehdoton hankinta vauvalle: välillä äidin ja isän kädet on vain saatava vapaaksi. Kodin pieni siivous, ruuanlaitto tai duploilla rakentaminen esikoisen kanssa eivät aina onnistu sillä aikaa, kun vauva nukkuu. Toiset vauvat ovat levottomia eivätkä nuku päivisin juuri lainkaan, joissakin tilanteissa vauva nukkuu parhaiten sylissä. Kun vauvalla on oma turvallinen ja tyynnyttävä paikka, josta hän voi seurata muun perheen touhuja, vauva viihtyy hyvin hetken aikaa tyytyväisenä.

    Nuna Leaf Grow laadukas sitteri Champagne

    249,00 
    Lue Lisää