Mamas&Papas Wish Upon a Cloud vaalea leikkisetti vauvalle

156,00 

Upea vaaleansävyinen setti tukee vauvan kehitystä!

Varastossa

Kuvaus

Mamas&Papas Wish Upon a Cloud vaalea leikkimatto, tummy time aktivointilelu ja vauvan puuhakeskus

Ylellinen ja tyylikäs setti tukemaan vauvan kehitysvaiheita! Settiin kuuluu leikkimatto, tummy time aktivontilelu ja puuhakeskus jo istumaan oppineelle vauvalle.

1. Muhkea ja pehmoinen vauvan leikkimatto tarjoaa pienelle mukavan alustan leikkiä. Maton reuna on leikattu suloisesti pilven muotoon ja matto itsessään on ylellisen pehmeää tekoturkista.

Irroitettavassa lelukaaressa on paljon tutkittavaa vauvalle: suuri kuu ja pingviini, helisevät ja vinkuvat tähdet sekä iso pingviinipehmo jossa on pienet valot. Leikkimaton kaareen kiinnität helposti myös muita vauvasi lempileluja.

2. Tummy time aktivointilelu auttaa uusien taitojen opettelussa. Vatsallaan makaaminen on vauvan liikunnallisen kehityksen kannalta tärkeää. Mahallaan maatessaan vauva harjoittelee nostamaan päätään ja lopulta käsien varassa koko ylävartaloa. Nämä taidot on hallittava, jotta vauva voi oppia ryömimään ja konttaamaan. Moni vauva ei viihdy vatsallaan maatessaan, joten tämä Mamas&Papasin monitoimirulla on suunniteltu tekemään vatsallaan makuusta mukavampaa vauvalle.

Monipuolinen lelu viihdyttää jo ihan pientäkin vauvaa. Kun vauva liikkuu rullan päällä, kuuluu lelusta ääntä. Rullan toisessa päädyssä on vauvalle turvallinen peili, josta vauva rakastaa kurkkia omia iloisia kasvojaan. Peilin yläpuolella on pieniä nauhoja, joita vauva voi tutkia.

Rullaan on kiinnitetty pieni pingviini ja kaksi tähteä. Pupu on suloisen pehmeä ja sileä, ravistamalla se pitää helisevää ääntä kiinnittäen vauvan huomion. Toinen tähdistä vinkuu ja toinen helisee.

3. Muhkea ja pehmoinen puuhakeskus tarjoaa viihdyttävän leikkipaikan vauvalle, joka on juuri oppinut istumaan. Puuhakeskuksen pehmoinen selkätuki suojaa vauvaa kaatumasta taaksepäin kovalle lattialle.

Edessä oleva tarjotin kiehtoo vauvaa -keskellä on peili, sivuilla irroitettava helisevä pikkupingviini ja toiselta sivulta löytyy tähti- ja pilvilelu. Tarjottimelle voit koota vauvan lempileluja tutkittavaksi. Näin vauva viihtyy hetken itsekseen, kun kokkailet ruokaa tai hoidat muita päivän pakollisia askareita! Puuhakeskus on helppo siirtää sinne, missä sitä kulloinkin tarvitaan.

 

Rauhallinen, vaaleansävyinen värimaailma tekee tästä setistä monenlaiseen sisustukseen kauniisti sopivan!

 

Tätä settiä on myynnissä rajattu erä. Tarkemmat koko- ja tuotetiedot näet täältä: leikkimatto, aktivointilelu ja puuhakeskus.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mamas&Papas Wish Upon a Cloud vaalea leikkisetti vauvalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...