Meri Meri joulukalenteri, pienet tähdet

14,00 

Jokaiselle päivälle on oma tähtensä, jonka sisälle voit sujauttaa pienen yllätyksen!

Varastossa

Kuvaus

Meri Meri joulukalenteri, pienet tähdet

Joulun odotus konkretisoituu joulukalenterin myötä: on jännittävää seurata, kuinka joulu lähestyy!

Meri Meri kultareunaiset pienet tähdet toimivat kauniina joulukalenterina perheen pienille! Tähtiin voit sujauttaa lapsille tehtäväkortteja, herkkuja tai pieniä leluja! Numeroidut tähdet voit ripustaa nauhaan tai vaikka roikkumaan lasten omaan kuuseen!

Tähtien sisälle voit keksiä kaikenlaista yhteistä mukavaa puuhaa lasten kanssa, eli laatikon sisältä voi paljastua esimerkiksi joulupiparien leipomispäivä, tehtävänä voi olla hakea kirjastosta jouluisia satukirjoja, laatikossa voi olla vihje siitä, mihin pieni herkku tai leluyllätys on piilotettu tai tähdessä olevasta viestistä voi tulla kehoitus pakkaamaan mukaan jouluherkkuja ja lähtemään talviselle metsäretkelle. Voit kurkata erittäin hyviä vaihtoehtoja myös Veeran blogista: Vinkkejä joulukalenterin luukkuihin!

Meillä käytetään tänä vuonna Veeran listaa ja pienten tehtävien lisäksi (kiireisimmille päiville) on varattu pieniä legojen minipakkauksia ja muovailuvahaa, sekä jotakin vähemmän sokerista herkkua lapsille etsittäväksi päiväkotipäivän jälkeen! Ainakin viimevuonna lapset olivat todella innoissan jouluisesta aarrejahdista!

Pakkaukseen kuuluu 24 taiteltavaa tähtiboxia ja nauha.

Yhden tähden koko: 6,5 cm

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meri Meri joulukalenteri, pienet tähdet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...