Nuna Leaf Curv laadukas vaalea sitteri

209,00 

Pehmeästi keinuva vaalea sitteri, joka sopii käyttöön vauvasta leikki-ikään saakka!

Varasto loppu

Kuvaus

Nuna Leaf CURV sitteri värissä Birch, sopii käyttöön vauvasta leikki-ikään saakka!

Sitteri on monessa perheessä aivan ehdoton hankinta vauvalle: välillä äidin ja isän kädet on vain saatava vapaaksi. Kodin pieni siivous, ruuanlaitto tai duploilla rakentaminen esikoisen kanssa eivät aina onnistu sillä aikaa, kun vauva nukkuu. Toiset vauvat ovat levottomia eivätkä nuku päivisin juuri lainkaan, joissakin tilanteissa vauva nukkuu parhaiten sylissä. Kun vauvalla on oma turvallinen ja tyynnyttävä paikka, josta hän voi seurata muun perheen touhuja, vauva viihtyy hyvin hetken aikaa tyytyväisenä.

Sitterin ostamisessa harmillisinta on lyhyt käyttöikä: Nuna Leaf CURV sitteri ratkaisee tämän ongelman: kauniisti lehdenmuotoista sitteriä voi käyttää vastasyntyneestä leikki-ikään saakka. Ensimmäinen vaihe sopii vastasyntyneestä vauvasta saakka: sitä varten sitterissä on mukava luomupuuvillainen pehmuste ja valjaat. Kun vauva oppii itse istumaan/ kurkottelemaan lattialle, mutta ei osaa vielä kävellä, sitterin käytössä pidetään tauko. Heti kun vauva oppii kävelemään, sitteristä irroitetaan valjaat ja pehmuste ja sitteri muuntautuu näin helposti leikki-ikäisen lempituoliksi, jossa on kiva katsoa ohjelmaa tai selailla kirjoja. Tuoli keinuttaa mukavasti ja tuntuu pesämäiseltä.

 

Nuna Leaf CURV sitterissä on huomioitu upeasti helppokäyttöisyys ja ympäristönäkökulma: sitterin saa hiljaiseen liikkeeseen pienesti työntämällä, eikä sitteri näin ollen tarvitse lainkaan paristoja. Pehmeä liike jatkuu noin 2 minuutin ajan. Sitterin saa myös lukittua liikkumattomaksi, jos vauva esimerkiksi harjoittelee syömistä sitterissä.

Nuna Leaf CURV eroaa hieman kalliimmasta Grow -mallista siinä, ettei selkänojan kaltevuutta voi CURV- mallissa säätää.

 

 

Materiaali: päällinen 100% pehmeää, ekologista GOTS sertifioitua luomupuuvillaa. Sitterin kankaat on Öko-Tex Standard 100 -sertifioitu, joka tarkoittaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Puhdas ja ympäristölle ystävällisempi valinta, joka on turvallinen lapselle.

Lapsen painoraja: 0-60 kg

Sitterin koko: Pituus 66.7–75 x Leveys 71 x Korkeus 48.5–63.8 cm

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nuna Leaf Curv laadukas vaalea sitteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...