1  

Skinnwille Baby Collection talja vauvalle, vaaleanharmaa

79,00 

Moderni lyhytkarvainen talja!

Varasto loppu

Kuvaus

Skinnwille Baby Collection talja vauvalle, vaaleanharmaa

Skinnwillen Baby-kokoelman lampaantalja on hienoa, pehmeää villaa, joka tuntuu sileältä ihoa vasten. Se ei kutita karhean villan tavoin -päinvastoin: villa on erinomainen valinta myös herkkäihoisille tai allergisille vauvoille. Ihana luonnonkuitu! Vauva on mukava laskea taljan päälle makoilemaan tai nukkumaan. Taljaa voi käyttää vauvan kehdossa tai pinnasängyssä lakanan alla päivittäin -villan päällä vauva nukkuu rauhallisemmin ja itkee vähemmän.

Taljaa voi käyttää päivittäin pienen vauvan alustana myös leikkimatolla, sohvalla, lattialla ja esimerkiksi vaunukopassa pehmusteena. Vauvat rakastavat lämpöä ja vaunukopassa talja lämmittää suloisesti ulkoilulenkeillä tai vauvan päiväunilla. Suomessa lapset ulkoilevat paljon ja vauvaa nukutetaan ulos raikkaaseen ilmaan vaunuissa, mutta vaunuissa ei yleensä ole eristystä. Talja toimii hyvänä eristävänä kerroksena vaunukopan pohjalle sijoitettuna. Kun lämpötila on sopivan tasainen ja vauvan olo mukava, nukkuu vauva rauhallisemmin ja pidempään.

Isommalla lapsella talja on ykköslämmike talven pulkkaretkille! Taljan päälle on mukava istua syömään vaikka retkieväitä silloin, kun ilma on kolea.

Taljat ovat todella suosittuja vauvaperheissä juuri niiden uskomattoman pehmeyden ja lämmön vuoksi!

Tätä modernia lyhytvillaista Baby Care -taljaa löytyy myös klassisen kauniissa valkoisessa värissä!

 

Skinnwille Baby Collection talja toimitetaan suloisessa valkoisessa kangaspussissa.

Tuotteessa ei ole käytetty kromia joka on haitallista terveydelle. Kaikki aineet, joita käytetään parkitukseen ja viimeistelyprosessiin täyttävät olennaiset Euroopan unionin direktiivit, jotka koskevat ympäristönsuojelua ja turvallisuutta (parkitusaineista yhtiölle myönnetty täysi sertifiointi DIN EN ISO 9001: 2000).

Taljat, niiden käsittely ja hoito ovat täysin turvallisia aikuisille ja lapsille.

Hoitona lampaantaljoille riittää reipas ravistelu ja tuuletus. Ne voi myös pyörittää pakkaslumessa mieluiten niiden jäähdyttyä ensin riittävän kylmiksi, etteivät ne kastu lumen sulaessa. Tahrat poistetaan tuoreeltaan kostella liinalla mietoja pesuaineita käyttäen.

Koko: Pituus n.70cm, leveys n.45cm

Karvan pituus 25mm

Alkuperä: Australia

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skinnwille Baby Collection talja vauvalle, vaaleanharmaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...