Skinnwille Gently muhkea talja vauvalle, 2 väriä

(2 tuotearviota)

89,00 

Klassinen, muhkea ja pehmeä talja!

Poista

Kuvaus

Skinnwille Gently talja

Skinnwillen Gently-taljaa löytyy kauniin vaaleanharmaana ja valkoisena. Gently -taljat ovat suuria ja muhkeita! Villa on tässä taljassa keskipitkää.

PikkuVaniljan Skinnwille Gently lampaantalja on hienoa, pehmeää villaa, joka tuntuu sileältä ihoa vasten. Se ei kutita karhean villan tavoin -päinvastoin: villa on erinomainen valinta myös herkkäihoisille tai allergisille vauvoille. Ihana luonnonkuitu! Vauva on mukava laskea taljan päälle makoilemaan tai nukkumaan. Taljaa voi käyttää vauvan kehdossa tai pinnasängyssä lakanan alla päivittäin -villan päällä vauva nukkuu rauhallisemmin ja itkee vähemmän.

Taljaa voi käyttää päivittäin pienen vauvan alustana myös leikkimatolla, sohvalla, lattialla ja esimerkiksi vaunukopassa pehmusteena. Vauvat rakastavat lämpöä ja vaunukopassa talja lämmittää suloisesti ulkoilulenkeillä tai vauvan päiväunilla. Suomessa lapset ulkoilevat paljon ja vauvaa nukutetaan ulos raikkaaseen ilmaan vaunuissa, mutta vaunuissa ei yleensä ole eristystä. Talja toimii hyvänä eristävänä kerroksena vaunukopan pohjalle sijoitettuna. Kun lämpötila on sopivan tasainen ja vauvan olo mukava, nukkuu vauva rauhallisemmin ja pidempään.

Isommalla lapsella talja on ykköslämmike talven pulkkaretkille! Taljan päälle on mukava istua syömään vaikka retkieväitä silloin, kun ilma on kolea.

Taljat ovat todella suosittuja vauvaperheissä juuri niiden uskomattoman pehmeyden ja lämmön vuoksi!

Tuotteessa ei ole käytetty kromia joka on haitallista terveydelle. Kaikki aineet, joita käytetään parkitukseen ja viimeistelyprosessiin täyttävät olennaiset Euroopan unionin direktiivit, jotka koskevat ympäristönsuojelua ja turvallisuutta (parkitusaineista yhtiölle myönnetty täysi sertifiointi DIN EN ISO 9001: 2000).

Taljat, niiden käsittely ja hoito ovat täysin turvallisia aikuisille ja lapsille.

Hoitona lampaantaljoille riittää reipas ravistelu ja tuuletus. Ne voi myös pyörittää pakkaslumessa mieluiten niiden jäähdyttyä ensin riittävän kylmiksi, etteivät ne kastu lumen sulaessa. Tahrat poistetaan tuoreeltaan kostella liinalla mietoja pesuaineita käyttäen.

Koko : pituus n. 100cm. leveys n.60cm

Alkuperämää : Australia

Karvan pituus n. 50mm

 

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Väri

1. Vaaleanharmaa, 2. Valkoinen

2 arviota tuotteelle Skinnwille Gently muhkea talja vauvalle, 2 väriä

  1. AnneKa

    Aivan ihanan pehmeä, laadukas lampaantalja. Täydellisen värinen meidän lastenhuoneeseen. Kiitos ihanasta tuotteesta ja palvelusta!

  2. Heidi

    Todella ihana lampaantalja, aivan täydellinen! Erityiskiitokset vielä uskomattoman ystävällisestä asiakaspalvelusta ja kauniista pakkaustavasta <3 <3 <3

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...