Sophie la Girafe Baby kylpyvaahto

(1 tuotearvio)

17,90 

Tämä hellävarainen kylpyvaahto tekee pienen kylpijän pesuhetkestä yhtä juhlaa!

Varastossa

Kuvaus

Sophie la Girafe Baby Bubble Bath kylpyvaahto

Sophie la Girafe Baby Bubble Bath kylpyvaahto puhdistaa vauvan ja lasten ihon hellävaraisesti ja se vaahtoaa runsaasti. Lapset rakastavat vaahtokylpyjä!

Sophie la Girafe Baby -tuotteiden sisältämät aineosat ovat erittäin laadukkaita. Tuotteissa ei käytetä tuoksu- tai muita allergeeneja ja ne ovat dermatologisesti testattuja. Tuoksu on mieto ja ylellinen, peräisin hyvin siedetyistä luonnonaineista. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille lapsille ja esimerkiksi raskaana oleville.

Muut Sophie la girafe -sarjan tuotteet löydät täältä.

 

Käyttö: kaada pieni määrä kylpyvaahtoa ammeen pohjalle, laske päälle vettä hanasta. Mitä kovemmalla paineella vettä tulee, sitä enemmän vaahtoa syntyy. Huuhdo kylpyaine iholta kylvyn päätteeksi.

Koko: 150 ml

Tuotesarja on suunniteltu Suomessa.

Käyttökokemuksia tuotteista mm. Lattemamman blogissa!

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

1 arvio tuotteelle Sophie la Girafe Baby kylpyvaahto

  1. Iida

    Miellyttävän tuoksuinen ja riittoisa. Pienikin tippa vaahtoaa jo mukavasti. Tykästyin todella,koska on ensimmäinen tuote joka ei meidän vauvan ihoa kuivattanut!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *