Sophie the Giraffe lahjasetti vauvalle

59,00 78,00 

Vauvojen ykköspurulelu -luonnollisesti!

Poista

Kuvaus

Sophie la Girafe laadukas lahjasetti vauvalle

Kauniista pakkauksesta löydät suositun Sophie the Giraffe So Pure pururenkaan ja kevyen, pehmeän uniliinan, johon voi kiinnittää joko pururenkaan tai vauvan tutin. Setin väreihin sopii kauniisti esimerkiksi tämä BIBS tutti.

Voit myös valita pakettiin lisättäväksi valkoisen pellavaisen rusettipannan, joka sopii vauvalle vastasyntyneestä pitkälle leikki-ikään saakka ( tuotenumero 2 )  tai pakettiin voi lisätä isomman, luonnonkumisen klassikkopurulelun Sophie the Giraffen ( tuotenumero 3 ) .

Valitsitpa minkä setin vain, sinun ei tarvitse huolehtia mistään: pakkaan setin kauniisti valkoiseen luksuslaatikkoon, jonka viimeistelee leveä, valkoinen satiinirusetti. Mukana tulee tyyliin sopiva pupukortti.

Miksi lapsen puruleluksi kannattaa valita juuri Sophie:

Pehmeä, luonnonkumista valmistettu Sophie -purulelu on valloittanut maailmaa jo yli 50 vuotta! Vauvat yksinkertaisesti rakastavat tätä suloista kirahvia.

Sophie the Giraffe puruleluun on helppo tarttua ja se kiinnostaa lasta pitkään. Mikä parasta, tämä kirahvipurulelu tarjoaa luonnonmukaista helpotusta kutiaville ikenille hampaiden puhkeamisen aikaan. Sophie the Giraffe pururenkaassa on monta erilaista purupintaa: kaaret, jalat, kuono, korva ja sarvet tarjoavat kaikki erilaista pureskeltavaa. Sophie on kevyt, joten vauva pitää sitä mielellään kädessään!

100% luonnonmateriaalista valmistettu ja elintarvikkeista saatavilla väripigmenteillä maalattu purulelu on turvallinen valinta vauvallesi.

Sopii kaikenikäisille vauvoille vastasyntyneestä lähtien.

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Tuote

1. Lahjasetti, 2. Lahjasetti + onesize rusettipanta, 3. Lahjasetti + isompi klassikkokirahvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sophie the Giraffe lahjasetti vauvalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.