Swaddle Up Original 2in1 kapalounipussi vauvalle
Swaddle Up Original 2in1 kapalounipussi vauvalle
Swaddle Up Original Transition kapalounipussi vauvalle vaaleanharmaa
Vauvan kapaloinnin hyödyt
Miten kapaloa käytetään?
Kokotaulukko kapalounipussi

Swaddle Up Original 50/50 kapalounipussi vauvalle

41,90 

Luonnollisen uniasennon salliva Swaddle Up kapalo on nopea ja helppo käyttää!

Kuvaus

Love to Swaddle Up 2 in 1 kapalo vauvalle

Nerokas kapalon ja unipussin yhdistelmä! Jos vauvasi on vastasyntyneenä käyttänyt Swaddle Up Original kapalopussia, on 50/50 kapalopussi seuraava askel!

Tämän kapalounipussin avulla voit harjoitella vauvan siirtämistä kohti itsenäistä, rauhallista unta asteittain. Innovatiivista kapalounipussia voit käyttää kapalona, toinen käsi vapaana tai vauvan molemmat kädet vapaina tavallisen unipussin tapaan!

Kapalounipussin käyttö on helppo ja nopea tapa rauhoittaa ja parantaa vauvan unta!

 

Swaddle Up kapalon suosio perustuu luonnolliseen nukkuma-asentoon: tässä kapalounipussissa vauvan kädet ovat vapaana ja vauva voi nukkua luonnollisesti kädet pään päälle nostettuna. Ergonomisen kapalounipussin muoto mahdollistaa myös sen, että vauva voi rauhoittaa itseään hereille havahduttuaan viemällä käden suuhun tai silittelemällä hellästi poskea. Näin vauva nukahtaa helpommin uudelleen ja nukkuu rauhallisemmin.

Miten kapaloa käytetään?

Kapalounipussi on näppärä ja nopea pukea vauvalle, vetoketjun ansiosta vauva on unipussissaan hetkessä. Love to Swaddle Up kapalopussissa vetoketju on kaksisuuntainen, eli jos puet unipussin vauvalle, imetät ja huomaat, että vaippa pitääkin vielä vaihtaa ennen unia, kapaloa ei tarvitse riisua vauvan päältä -avaat kapalounipussia vain sen verran alhaalta, että saat vaipan vaihdettua!

Mukava kapalo tuntuu vauvasta tutun turvalliselta. Swaddle. Vauva pysyy koko yön tasaisesti lämpöisenä kapalounipussin sisällä, eikä vauva tarvitse peittoa (joka ei todennäköisesti pysyisi vauvan päällä koko yötä kuitenkaan). On myös vauvalle turvallisempaa, kun pinnasängyssä ei ole mitään ylimääräistä kangasta, kuten vilttiä tai peittoa.

Vauva laitetaan kapalounipussiin lämpötilasta riippuen joko bodyssa tai potkupuvussa. Pakkauksen mukana saat ohjeet vauvan pukemiseen kapalon sisälle.

Koko:

*Valitse kapalopussi ensisijaisesti painon, eikä iän mukaan parhaan sopivuuden saavuttamiseksi. Älä osta liian isokokoista kapalounipussia.

Tämä taulukko on tarkoitettu käytettäväksi vain ohjeellisesti. Huomioithan, että jokainen vauva on yksilöllinen.

Lue usein kysytyt kysymykset täältä!

 

Materiaali: 93% pehmeää puuvillaa ja 7% elastaania mukavuuden lisäämiseksi.

TOG arvo: 1.0 TOG

 

Love To Dream™ on maailmanlaajuisesti palkintoja voittaneiden kapalopussien, unipussien ja unipukujen valmistaja.
Love to Dreamin tavoite on auttaa vauvoja ja taaperoita, sekä tietenkin vanhempia, saavuttamaan pidemmät ja paremmat unet.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

 

Lisätiedot

Koko

1. M, 2. L, 3. XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Swaddle Up Original 50/50 kapalounipussi vauvalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *