Teddykompaniet Teddy Heaters Nalle lämpölelu, beige Tämä silkkisen sileä taikakaveri lohduttaa lasta joka tilanteessa! Halipehmon lisäksi tämä nalle nimittäin toimii myös lämpötyynynä ja kylmäpakkauksena! Ilman lämpötyynyä pehmolelua voi käyttää käsinukkenakin.
Teddykompaniet Teddy Heaters Nalle lämpölelu, beige Tämä silkkisen sileä taikakaveri lohduttaa lasta joka tilanteessa! Halipehmon lisäksi tämä nalle nimittäin toimii myös lämpötyynynä ja kylmäpakkauksena! Ilman lämpötyynyä pehmolelua voi käyttää käsinukkenakin.
vaaleansävyiset vauvahankinnat

Teddykompaniet Teddy Heaters lämmitettävä pehmonalle

24,00 

Pehmeä lämpölelu auttaa lasta nukahtamaan ja helpottaa mahakipua!

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

Teddykompaniet Teddy Heaters Nalle lämpölelu, beige

Tämä silkkisen sileä taikakaveri lohduttaa lasta joka tilanteessa! Halipehmon lisäksi tämä nalle nimittäin toimii myös lämpötyynynä ja kylmäpakkauksena! Ilman lämpötyynyä pehmolelua voi käyttää käsinukkenakin.

Teddy Heaters nallen sisällä on pieni turmaliini-mineraalihelmillä täytetty pussi, jonka voit lämmittää mikrossa tai uunissa: kun lämpimän nallen laittaa lapsen kipeän mahan päälle, tuo se heti helpotusta. Lämpö auttaa myös nukahtamisvaikeuksiin, lihaskipuihin ja lämpönalle on ihana kainalokaveri talvisen ulkoilun jälkeen!

Eräs koliikkivauvan äiti on kertonut, että nallesta on ollut apua myös lapsen itkuisuuteen: lempeä lämpö on helpottanut vauvan oloa.

Heaters nallea voi käyttää myös kylmäpakkauksena: laita mineraalihelmipussi pakkaseen tunnin ajaksi tai säilytä sitä siellä. Haaverin tai nyrjähdyksen sattuessa lapsi voi painaa kipeää kohtaa nallea vasten.

Tästä suloisesta nallesta tulee nopeasti lapsen suosikki! Pehmonalle sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen.

Nalle on pehmoinen ja hyvin syliin sopiva, mutta pysyy helposti myös istuma-asennossa. Näin sen voi nostaa kauniisti hyllyn reunalle tai lipaston päälle.

 

Teddykompanietin lelut ovat tunnettuja laadustaan. Pehmolelut on testattu EN71 ja CE turvallisuusmääräysten mukaan. Ne on valmistettu myrkyttömästi lapsille sopivista materiaaleista, saumat ovat testattuja ja lelut lapsille turvallisia.

 

HUOM! Lämmitäthän vain nallen sisällä olevan mineraalihelmipussin, ei koko nallea. Mineraalihelmipussin saat ulos nallen takaa. 

 

Koko: n. 30 cm

Materiaali: 100% polyesteriä, lämpötyyny täytetty 100% turmaliini-mineraalihelmillä, jotka pitävät hyvin lämpöä.

Nallen voi pestä 40 asteessa, joka helpottaa pehmon puhtaanapitoa. Mineraalipussia ei voi pestä.

 

 

Lisätiedot

Tuote

1. Pupu ilman nimikointia, 2. Pupu ilman nimikointia + lahjalaatikko, 3. Pupu lapsen omalla nimellä + lahjalaatikko, 4. Ennakkotilaa oma pupusi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Teddykompaniet Teddy Heaters lämmitettävä pehmonalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *