Teddykompaniet Teddy Heaters Pupu lämpölelu, beige Tämä silkkisen sileä taikakaveri lohduttaa lasta joka tilanteessa! Halipehmon lisäksi tämä pupu nimittäin toimii myös lämpötyynynä ja kylmäpakkauksena!
Teddykompaniet Teddy Heaters Pupu lämpölelu, beige Tämä silkkisen sileä taikakaveri lohduttaa lasta joka tilanteessa! Halipehmon lisäksi tämä pupu nimittäin toimii myös lämpötyynynä ja kylmäpakkauksena!
Luksuslahjapaketointi sisältää valkoisen kovan lahjalaatikon, kultaisen For You -tarran ja valkoisen leveän satiininauhan. Luksuslahjapaketti on näyttävä valinta vauvajuhliin, ristiäisiin tai lapsen syntymäpäivälahjaan.
Teddykompaniet Teddy Heaters Pupu lämpölelu, beige Tämä silkkisen sileä taikakaveri lohduttaa lasta joka tilanteessa! Halipehmon lisäksi tämä pupu nimittäin toimii myös lämpötyynynä ja kylmäpakkauksena! Ilman lämpötyynyä pehmolelua voi käyttää käsinukkenakin.

Teddykompaniet Teddy Heaters lämmitettävä pehmopupu

28,00 48,00 

Pehmeä lämpölelu auttaa lasta nukahtamaan ja helpottaa mahakipua!

Kuvaus

Teddykompaniet Teddy Heaters Pupu lämpölelu, beige

Tämä silkkisen sileä taikakaveri lohduttaa lasta joka tilanteessa! Halipehmon lisäksi tämä pupu nimittäin toimii myös lämpötyynynä ja kylmäpakkauksena! Ilman lämpötyynyä pehmolelua voi käyttää käsinukkenakin.

Teddy Heaters pupun sisällä on pieni turmaliini-mineraalihelmillä täytetty pussi, jonka voit lämmittää mikrossa tai uunissa: kun lämpimän pupun laittaa lapsen kipeän mahan päälle, tuo se heti helpotusta. Lämpö auttaa myös nukahtamisvaikeuksiin, lihaskipuihin ja lämpöpupu on ihana kainalokaveri talvisen ulkoilun jälkeen!

Eräs koliikkivauvan äiti on kertonut, että pupusta on ollut apua myös lapsen itkuisuuteen: lempeä lämpö on helpottanut vauvan oloa.

Heaters pupua voi käyttää myös kylmäpakkauksena: laita mineraalihelmipussi pakkaseen tunnin ajaksi tai säilytä sitä siellä. Haaverin tai nyrjähdyksen sattuessa lapsi voi painaa kipeää kohtaa pupua vasten.

Tästä suloisesta pupusta tulee nopeasti lapsen suosikki! Pehmopupu sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen.

Pupu on pehmoinen ja hyvin syliin sopiva, mutta pysyy helposti myös istuma-asennossa. Näin sen voi nostaa kauniisti hyllyn reunalle tai lipaston päälle.

 

Voit myös tilata pupun lapsen omalla nimellä. Nimi brodeerataan pupun korvaan väriin sopivilla kaunokirjaimilla. Jos ostat pupulle brodeerauksen, kirjoita lapsen nimi tilauksen lisätietoihin. Nimikoidun tuotteen toimitusaika on noin 5-14 päivää. Jos brodeeraukseen menevä tilaus on kiireellinen, mainitsethan sen erikseen tilauksen lisätietokentässä. Tämän kentän löydät myöhemmin kassalla siitä kohtaa, jossa täytät osoitetietosi.

Usein vauvan nimi ei ole lahjanostohetkellä vielä kaikkien tiedossa, joten tilaus onnistuu myös näin: tee tilauksesi verkkokaupassa normaalisti ja pyydä vanhempia lähettämään vauvan nimi minulle erikseen sähköpostitse (martina@pikkuvanilja.fi). Nimikoitu pupu toimitetaan valmiiksi lahjapaketissa, joten yllätys säilyy myös lahjanostajalle loppuun saakka!

 

Vaihtoehdoissa 2 ja 3 pakkaan pupun sinulle valmiiksi valkoiseen luksuslahjalaatikkoon, jonka viimeistelee leveä satiininauha. Tämä pehmolelu onkin upea vieminen tervehdykseksi vauvaperheeseen, ihana idea kastelahjaksi ja hyvä valinta synttärilahjaksi etenkin 1-5 vuotiaalle lapselle!

 

Teddykompanietin lelut ovat tunnettuja laadustaan. Pehmolelut on testattu EN71 ja CE turvallisuusmääräysten mukaan. Ne on valmistettu myrkyttömästi lapsille sopivista materiaaleista, saumat ovat testattuja ja lelut lapsille turvallisia.

 

Koko: n. 30 cm

Materiaali: 100% polyesteriä, lämpötyyny täytetty 100% turmaliini-mineraalihelmillä, jotka pitävät hyvin lämpöä.

Pupun voi pestä 40 asteessa, joka helpottaa pehmon puhtaanapitoa. Mineraalipussia ei voi pestä.

 

 

 

Lisätiedot

Tuote

1. Pupu, 2. Pupu lahjalaatikossa, 3. Pupu lahjalaatikossa + lapsen nimen brodeeraus, 4. Ennakkotilaa oma pupusi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Teddykompaniet Teddy Heaters lämmitettävä pehmopupu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.