1  

Tyylikäs lahjapaketointi

(6 tuotearviota)

5,00 10,00 

Valitse tilauksellesi lahjapaketointi, niin saat valmiin tyylikkään lahjan toimitettuna joko sinulle tai suoraan vastaanottajalle.

Poista

Kuvaus

Vaaleansävyinen lahjapaketti

Paketoin lahjasi mielelläni puolestasi. Valitse tilauksellesi lahjapaketointi, niin saat valmiin tyylikkään lahjan toimitettuna joko sinulle tai suoraan vastaanottajalle. PikkuVanilja -paketoinnissa on käytössä laadukkaita valkoisia ja harmaita lahjalaatikoita tai luksuslahjakasseja. Lahjapaketti viimeistellään ylellisellä, leveällä satiininauhalla. Paketti sopii värinsä puolesta kauniisti sekä tyttö- että poikavauvalle.

Joululahjapaketit ovat tänä vuonna valkoisia ja niitä koristaa leveän satiininauhan lisäksi kultainen ”Merry Christmas” -tarra.

Luksuslahjapaketeissa käytän viimeisteltyjä, magneettikiinnitteisiä valkoisia lahjalaatikoita, joita voi myöhemmin käyttää vauvamuistojen säilyttämiseen tai vauvanhuoneen sisustamiseen. Laatikot ovat mattavalkoisia ja kovakantisia. Viimesilauksen lahjalaatikot saavat leveästä valkoisesta satiininauhasta.

Jos vain osa tilauksesi tuotteista paketoidaan, kirjoitathan sen tilauksen lisätietokenttään.

Haluatko liittää mukaan tekstin? Kirjoita terveisesi tilauksen ”Lisätiedot”- kenttään, niin lisäämme lahjapakettiisi pienen valkoisen kortin.

HUOM! Paketointi ei valitettavasti onnistu suurille ja hankalasti pakattavissa oleville tuotteille kuten sittereille, leikkimatoille ja bObleseille.

 

Lisätiedot

Paketoinnin tyyli

Lahjapaketti, Joululahja, Luksuslahja

6 arviota tuotteelle Tyylikäs lahjapaketointi

 1. Ansku

  Kaunis ja pelkistetyn tyylikäs lahjapaketti nauhoineen konvehteineen ♡ Vaikka tilasin lahjapaketoinnin itselle ”Suloinen tarina sinusta” kirjan mukana, oli paketin avaaminen ihanaa luksusta. Suosittelen 🙂

 2. Niina

  Niin kaunis paketti vauvakirjalle Babyshowereihin, että oli todella ilo antaa upea paketti, upealle tulevalle äidille!

 3. Jeanette

  Todella upea ja tyylikäs paketti! Suosittelen lämpimästi 🙂

 4. Minna

  Lahjapaketit ovat kauniita ja elegantteja. Näin tyylikkäästi paketoituja lahjoja on ilo antaa 🙂

 5. Satu

  Kaunis lahjarasia, jota voi hyödyntää jälkeenkin.

 6. Jeanette

  Jälleen kerran upea paketointi! Tulen jatkossakin tilamaan paketoinnin! 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • PikkuVanilja valkoinen onnittelukortti pupu. Ihana mattapintainen valkoinen kortti, jossa suloinen istuvan pupun kuva. Sisäpuolelle voit kirjoittaa tervehdyksesi. Tämä kortti on kaunis sujauttaa lahjapaketin päälle, näin se viimeistelee lahjasi tyylikkäästi.

  PikkuVanilja valkoinen onnittelukortti pupu

  3,50 
  Lisää ostoskoriin
 • Vaaleansävyiseen Suloinen tarina sinusta- vauvakirjaan voit kirjoittaa ylös rakkaimmat muistot ja pienimmätkin yksityiskohdat raskausajasta aina 2 ikävuoteen saakka. Tässä kirjassa on noin 200 sivua ja siihen on jätetty paljon tilaa tarinoille ja vauvakuville. Värityksensä puolesta tämä kirja sopii sekä pojalle että tytölle. Kirjan valkoisessa kannessa on kultainen "Suloinen tarina Sinusta" -painatus. Tämä on oikea kirja sinulle, jos haluat saada muistot vauva-ajalta kauniisti talteen, mutta että et halua itse askarrella ja leikellä. Tämä kirja sopii myös sinulle, jonka vahvin osaamisalue ei ole kirjoittaminen -kirja ohjaa sinua kirjaamaan ylös jokaisen oikeasti tärkeän asian vauva-ajasta ja lapsen leikki-iästä, ettei mikään tärkeä unohdu vahingossa. Kovakantinen kirja on tyylikäs pitää esillä, vaikka vauvanhuoneen tauluhyllyllä tai lipaston päällä. Suloinen tarina sinusta sopii kauniisti etenkin vaaleansävyiseen sisustukseen!

  Suloinen tarina sinusta- vauvakirja

  49,00 68,00 
  Valitse vaihtoehdoista