Valkoinen upeasti soiva lasten flyygeli

159,00 

Tyylikäs flyygeli aloittelevalle pianistille!

Varasto loppu

Kuvaus

Hape Deluxe Grand Piano upeasti soiva oikea lasten flyygeli

Lapset rakastavat musiikkia jo ihan pienestä vauvasta saakka. Paljon on kuitenkin kiinni vanhemmista, millaiseksi lapsen musiikkipolku muodostuu. Kun lapsen varhaislapsuudessa on musiikkia ja tarjoat lapselle mahdollisuuden monipuoliseen musiikin harrastamiseen, tukee se voimakkaasti lapsesi luovuuden ja itseilmaisun kehittymistä. Musiikki tuottaa lapselle iloa ja riemua arjessa sekä poistaa tehokkaasti stressiä.

Monen tutkimuksen mukaan musiikillinen kasvuympäristö antaa lapselle myös etulyöntiaseman hänen mennessään kouluun: musiikin harrastaminen kotona lisää esimerkiksi lapsen keskittymiskykyä ja vahvistaa itsetuntoa. Musiikki auttaa tunteiden käsittelyssä ja ilmaisussa, itse soitettuna nämä vaikutukset tuplaantuvat.

Tyylikäs pieni flyygeli on suunniteltu aloittelevalle pianistille. Puisessa flyygelissä on avattava kansi ja 30 kosketinta (yli kaksi oktaavia) joka mahdollistaa oikeiden kappaleiden soittamisen. Flyygelissä on upea sointi, äänen voimakkuus reagoi kosketukseen kuten isommissa soittimissa. Mukana on nuottiopas, jonka avulla soittamista on helppo lähteä harjoittelemaan yhdessä vanhemman kanssa.

 

Koko: flyygelin mitat ovat 50x52x60 cm (Kasattava tuote)

Paketissa on myös jakkara, jonka korkeus on 20 cm.

Ikäsuositus: 3+.

Toimii 4 x AA paristolla (ei sisälly toimitukseen)

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkoinen upeasti soiva lasten flyygeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...