Vauvan kapalointi unipussi Swaddle UP vaaleanharmaa
Vauvan kapalointi unipussi Swaddle UP vaaleanharmaa
Vauvan kapaloinnin hyödyt
Miten kapaloa käytetään?
Miten valitsen kapalon vauvalle?

Swaddle Up Original kapalounipussi vauvalle

34,90 

Luonnollisen uniasennon salliva Swaddle Up kapalo on nopea ja helppo käyttää!

Kuvaus

Love to Swaddle Up Original helppo kapalo vauvalle

Vauvan kapalointi rauhoittaa vauvan unta etenkin ensimmäisten kuukausien aikana. Jos olet epävarma, osaatko käyttää varsinaista kapaloa, on tämä helppo kapalounipussi hyvä ratkaisu sinulle!

Swaddle Up kapalon suosio perustuu luonnolliseen nukkuma-asentoon: tässä kapalounipussissa vauvan kädet ovat vapaana ja vauva voi nukkua luonnollisesti kädet pään päälle nostettuna. Ergonomisen kapalounipussin muoto mahdollistaa myös sen, että vauva voi rauhoittaa itseään hereille havahduttuaan viemällä käden suuhun tai silittelemällä hellästi poskea. Näin vauva nukahtaa helpommin uudelleen ja nukkuu rauhallisemmin.

Miten kapaloa käytetään?

Kapalounipussi on näppärä ja nopea pukea vauvalle, vetoketjun ansiosta vauva on unipussissaan hetkessä. Love to Swaddle Up kapalopussissa vetoketju on kaksisuuntainen, eli jos puet unipussin vauvalle, imetät ja huomaat, että vaippa pitääkin vielä vaihtaa ennen unia, kapaloa ei tarvitse riisua vauvan päältä -avaat kapalounipussia vain sen verran alhaalta, että saat vaipan vaihdettua!

Vauvat ovat äidin vatsassa turvallisessa kippura-asennossa ja juuri siitä syystä vastasyntyneet rauhoittuvat unille hyvin kapalon sisällä. Mukava kapalo tuntuu vauvasta tutun turvalliselta. Swaddle Up kapalo myös estää vauvaa raapimasta kasvojaan vahingossa ensimmäisten viikkojen aikana, kun kynsiä ei vielä saa leikata. Vauvan jalat pysyvät lämpöisenä pussin sisällä, eikä vauva tarvitse peittoa (joka ei todennäköisesti pysyisi vauvan päällä koko yötä kuitenkaan). On myös vauvalle turvallisempaa, kun pinnasängyssä ei ole mitään ylimääräistä kangasta, kuten vilttiä tai peittoa.

Vauva laitetaan kapaloon joko vaippasillaan, bodyssa tai potkupuvussa.

Koko:

*Valitse kapalopussi ensisijaisesti painon, eikä iän mukaan parhaan sopivuuden saavuttamiseksi. Älä osta liian isokokoista kapalounipussia.

Tämä taulukko on tarkoitettu käytettäväksi vain ohjeellisesti. Huomioithan, että jokainen vauva on yksilöllinen.

 

Koska kapalopussin käyttö kannattaa lopettaa?

Kapalosta unipussiin siirtyminen on hyvä aloittaa juuri ennen kuin vauva oppii kääntymään vatsalleen ja selälleen, jotta vauvan kädet ovat vapaana kääntyessä.

Love to Swaddle Up 50/50 -unipussi on hyvä apu siirtymävaiheeseen. Halutessasi voit käyttää 50/50-unipussia kapalona tai vapauttaa yhden tai kummatkin kädet unipussin tavoin.

 

 

Materiaali: 93% pehmeää puuvillaa ja 7% elastaania mukavuuden lisäämiseksi.

TOG arvo: 1.0 TOG

 

Love To Dream™ on maailmanlaajuisesti palkintoja voittaneiden kapalopussien, unipussien ja unipukujen valmistaja.
Love to Dreamin tavoite on auttaa vauvoja ja taaperoita, sekä tietenkin vanhempia, saavuttamaan pidemmät ja paremmat unet.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

 

Lisätiedot

Koko

1. XS, 2. S, 3. M, 4. L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Swaddle Up Original kapalounipussi vauvalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *