TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE 12.5.2018

 

Miksi meillä on tietosuojakäytäntö?

Luottamuksesi on meille tärkeää ja suhtaudumme vakavasti tietosuojaan ja luottamuksellisiin tietoihin. Noudatamme soveltuvaa kansallista ja eurooppalaista tietosuojasääntelyä. Näissä tietosuoja- ja evästeperiaatteissa kerromme, mitä henkilötietoja saatamme kerätä ja miten käytämme niitä. Käyttämällä sivustoamme vahvistat hyväksyväsi nämä tietosuoja- ja evästeperiaatteet ja sitoutuvasi noudattamaan niitä. Ellet hyväksy näitä periaatteita, älä käytä sivustoamme.

Kuka vastaa henkilötietojesi käsittelystä?

PikkuVanilja, Y-tunnus: 2484295-8, Kouvolankatu 10, 45100 Kouvola

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö: Martina Toivonen, martina@pikkuvanilja.fi, p. 050 3759086

Sinusta keräämämme henkilötiedot

Voit asioida PikkuVanilja-verkkokaupassa ilman, että luot käyttäjäprofiilia. Jotta palvelumme on mahdollinen, tallennamme kuitenkin henkilötietosi, kun teet ostoksia verkkokaupassa. Seuraavat tiedot tallennetaan: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Tallennamme tiedot voidaksemme:

  • välittää sinulle tietoa ostoksestasi, kuten lähettää tilausvahvistuksen, toimitusta koskevaa tietoa jne.
  • toimittaa tilauksesi
  • periä sinulta maksun
  • täyttää esimerkiksi kirjanpitolain ja kuluttajansuojalain edellyttämät vaatimukset
  • henkilötietojasi voidaan käyttää postitoimitusten sekä sähköposti- ja tekstiviestien lähettämiseen

Tallennamme meille lomakkeella, sähköpostitse tai chatissa ilmoittamasi henkilötiedot voidaksemme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää palvelua. Saatamme säilyttää yhteydenottoosi liittyvän kirjeenvaihdon.

Suoramarkkinointi

PikkuVanilja ei käsittele henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin ilman antamaasi suostumusta. Voit halutessasi tilata sähköpostiisi saapuvan PikkuVanilja- uutiskirjeen, jonka tilauksen voit peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeesi lopussa olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saatamme myös kerätä ja käsitellä tietoja vierailuistasi sivustollamme, kuten liikennetietoja, paikkatietoja ja muita viestintätietoja sekä tietoja käyttämistäsi resursseista.

IP-osoitteiden käyttö:

IP-osoite (internetprotokollaosoite) on numerosarja, joka annetaan tietokoneellesi automaattisesti aina, kun muodostat internetyhteyden. Internetpalvelimet tunnistavat tietokoneesi sille verkkoistuntosi aikana annetun IP-osoitteen perusteella.

PikkuVanilja tai puolestamme toimivat ulkopuoliset yhtiöt voivat kerätä järjestelmähallintoa ja sivustomme käytön tarkkailua varten tietokonettasi koskevia tietoja, kuten IP-osoitteita sekä tietoja käyttöjärjestelmän ja selaimen tyypistä, jos ne ovat saatavilla. Emme yleensä liitä käyttäjän IP-osoitetta käyttäjän henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen käyttäjän istunto tallentuu lokiin, mutta käyttäjä säilyy meihin nähden nimettömänä. Saatamme kuitenkin käyttää IP-osoitteita sivustomme käyttäjien tunnistamiseen, jos katsomme sen tarpeelliseksi voidaksemme valvoa käyttöehtojemme noudattamista tai suojata palveluamme, sivustoamme tai muita käyttäjiä.

Evästeet:

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi, kun vierailet niillä. Niitä käytetään laajasti verkkosivustojen toiminnan turvaamiseksi tai tehostamiseksi sekä antamaan sivuston omistajille tietoa.

Voit estää evästeet käyttämällä selaimesi asetuksia, joiden avulla voit kieltää kaikkien tai joidenkin evästeiden käytön. Jos käytät selaimen asetuksia, joilla estetään kaikki evästeet (myös olennaiset evästeet), et välttämättä pysty käyttämään sivustoamme tai kaikkia sen osia. Lisätietoja evästeistä, muun muassa siitä, miten näet tietokoneellesi tallennetut evästeet ja miten niitä hallinnoidaan ja poistetaan, on osoitteessa www.allaboutcookies.org.

Missä säilytämme henkilötietojasi? 

Keräämiämme tietoja saatetaan siirtää Euroopan talousalueen (”ETA”) ulkopuolelle tai säilyttää ETA:n ulkopuolella. Henkilötietoja luovuttamalla annat suostumuksesi tällaiseen tietojen siirtoon, säilyttämiseen tai käsittelyyn. Varmistamme, että henkilötietosi suojataan tällöin sovellettavan kansallisen lainsäädännön ja Euroopan unionin tietosuojasääntelyn edellyttämällä riittävällä tasolla. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisesti arvioiden tarpeellisiin toimiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja näiden tietosuoja- ja evästeperiaatteiden mukaisesti.

Kaikki antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimille. Sinun vastuullasi on pitää salassa salasana, joka sinulle on annettu tai jonka olet valinnut rekisteröityessäsi sivustoomme sen käyttöä varten. Älä luovuta salasanaa kenellekään.

Tietojen siirtäminen internetissä ei valitettavasti ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata sivustomme kautta siirtämiesi tietojen turvallisuutta. Tietojen siirtäminen tapahtuu aina omalla riskilläsi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, noudatamme aina tarkkoja menettelytapoja ja käytämme korkeatasoisia turvallisuusominaisuuksia tietojen luvattoman käytön estämiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Jotta PikkuVanilja-verkkokaupan toiminta on mahdollista, luovutamme henkilötietojasi toimituksia hoitavalle logistiikkayritykselle (esimerkiksi Posti) ja maksuliikennettä hoitavalle yhteistyökumppanille (esimerkiksi Checkout Finland), sekä IT-järjestelmien toimittajille ja niiden kehitys- ja tukiasioita hoitaville yhteistyökumppaneille. Nämä yritykset tarjoavat PikkuVaniljalle palveluja, teknisiä ratkaisuja ja alustoja.

PikkuVanilja ei koskaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Oikeutesi

Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja me sinusta käsittelemme ja pyytää meitä tarvittaessa korjaamaan henkilötietojasi. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruttaa henkilötietojesi käsittelylle antamasi hyväksyntä joko kokonaan tai osittain, jolloin peruutus astuu voimaan välittömästi. Tilaamasi PikkuVanilja- uutiskirjeen voit halutessasi peruuttaa milloin vain.

Säilytämme keräämiämme tietoja niin kauan kuin lakisääteinen velvollisuutemme tai pyytämäsi palvelun suorittaminen vaatii tai niin kauan kuin sovellettavassa suostumuksessa on sovittu.

Yhteystiedot

Jos haluat käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi tai ottaa muuten meihin yhteyttä henkilötietojesi käsittelyä koskevissa asioissa, lähetä viesti PikkuVaniljan asiakaspalveluun osoitteeseen martina@pikkuvanilja.fi.