Tervetuloa, ihanaa kun poikkesit PikkuVaniljaan!

Pikkuvanilja

Arvaan, että olet täällä, koska odotat vauvaa tai sinulla on pieniä lapsia. Haluat hankkia pienelle pehmeän- ja luonnollisensävyisiä tarvikkeita ja sisustaa vauvanhuoneesta harmonisen ja rauhallisen. Sisustuksellisesti kauniin.

Unelmiesi lastenhuoneen värikartassa on ehkä valkoista, beigeä, vaaleanharmaata -kauniita, neutraaleja sävyjä, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen. Ehkä minun tavoin ajattelet, että vauvantarvikkeet voivat nykypäivänä istua saumattomasti kodin vaaleaan värimaailmaan ja kuvittelet olohuoneeseesi mieluummin rauhallisen sävyisen sitterin, kuin värikkään. (Älä huoli vauvan kehityksestä, vauvan ei ole tarkoitus tuijotella itse sitteriä, vaan oleskella siinä niin, että hän näkee perheen touhut paremmin. Sitteri voi siis hyvin olla vaalea. Lelukaareen voit sitten kiinnittää kaikki ne värikkäät aktivointilelut, joita jokaisesta vauvakodista löytyy jo ennen vauvan syntymää.)

Saatat ajatella, että vauvatkin voivat kaivata sisustukselta rauhaa ja harmoniaa, jottei ympäristö olisi liian sekava ja rauhaton. Luulen, että sinussa ja minussa on jotain samaa tässä mielessä ja siksi pidän sinusta jo valmiiksi! Ihana juttu, jos saan olla sinulle avuksi ja esitellä PikkuVaniljan valikoimasta juuri sinun kauniiseen kotiisi sopivat tuotteet!

Ehkä olet upea tuleva isovanhempi ja haluat paitsi auttaa vauvahankinnoissa, myös hemmotella tytärtäsi tai poikasi perhettä. Haluat ostaa vauvalle suloisia juttuja ja olet hankinnoista innoissasi. Palvelen sinua mielelläni, ilahdutetaan läheisiäsi yhdessä!

Saatat olla myös tuleva täti tai kummi, ehkä ihana ystävä. Yrität löytää ikimuistoisen lahjan, joka olisi mieluinen sekä vauvalle että vanhemmille. Näet vaivaa asian eteen ja välität -jo se tekee sinusta huipputyypin! Kerro vain, jos voin olla avuksi lahjan valinnassa, yhdessä löydämme varmasti sopivan!

Pyöritämme PikkuVanilja -verkkoputiikkia pienenä perheyrityksenä. Verkkoputiikki on avattu keväällä 2013. Vetovastuu on minulla, mutta ilman miestäni, siskoani ja poikiemme uskomattomia isovanhempia, en ehtisi mihinkään! Lapsiperhearki vie niin helposti mennessään ja päivät täyttyvät kuin huomaamatta. Postin tädit ovat jo tottuneet siihen, että miehenikin joutuu joskus pakettilähetiksi!

 

 

Olen siis Martina, 36-vuotias äiti ja minulla on kaksi pientä poikaa ja (TODELLA) sportti- & hiihtointoinen mies. Muutimme pääkaupunkiseudulta pieneen kaupunkiin, jotta voimme elää rennommin ja rakennamme parhaillaan uutta kotia. Se vasta on hyvä tapa rentoilla..  Varovainen haaveeni tulevaisuudelle on saada tehdä töitä kotoa ja viettää samalla aikaa perheeni kanssa. Olla käytettävissä, kun pienet sitä tarvitsevat.

Minua jännitti avata verkkokauppa ja mietin -onko muita, jotka haluavat vauvanhuoneeseen rauhaa ja raikkautta sateenkaaren värien sijaan? Ensin tuli tilaus kaksi, silloin tällöin. Mutta pikkuhiljaa löysimme toisemme, sinä ja minä, ja taidamme molemmat olla samaa mieltä siitä, että vauvantarvikkeet saisivat olla myös sisustuksellisesti kauniita! Tervetuloa sisustamaan vauvanhuonetta vaaleilla sävyillä!

 

Selaile läpi PikkuVaniljan valikoima, klikkaa haluamasi tuotteet ostoskoriin ja vastaanota PikkuVanilja-pakettisi nopeimmillaan jo ylihuomenna!

Lämpöisin terkuin,

Martina

 

 

TallennaTallenna