– Ilmainen lähetys & palautus – Kotimainen verkkokauppa-

– Nopea toimitus –

 

Toimituskulut

Maksamme kaikki postituskulut puolestasi. Postikulut ovat siis 0€. Myös palautus on sinulle ilmaista. HUOM! Olemme pahoillamme mutta emme toimita alle 30€ tilauksia.

Varastomme sijaitsee Kouvolassa, Sisustusliike Dreamsin tiloissa. Voit valita toimitustavaksi myös nouto ja hakea pakettisi suoraan Dreamsin kassalta. Kätevää esimerkiksi viime hetken lahjaostoksia tehtäessä.

Toimitusaika 

Yritämme toimittaa kaikki tilaukset supernopeasti! Tilaukset pyritään toimittamaan postiin heti tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.

Joululomaa vietämme 21.12.2016 – 2.1.2017. Tänä aikana tehdyt tilaukset toimitamme tavallista hitaammalla postitusaikataululla. Toimitamme paketit tilausjärjestyksessä.

Maksutavat

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi PikkuVaniljalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa ja käytössäsi ovat kaikki yleisimmät pankkipainikkeet sekä luottokortit. Checkout -palvelun maksuehdot.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Voit valita toimituksen lähimpään Postiin tai SmartPostina haluamaasi Postin pakettiautomaattiin. Tuotteet lähetetään viimeistään parin seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Varastomme sijaitsee Kouvolassa, Sisustusliike Dreamsin tiloissa. Voit valita toimitustavaksi myös nouto ja hakea pakettisi suoraan Dreamsin kassalta. Kätevää esimerkiksi viime hetken lahjaostoksia tehtäessä.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen. Emme toimita Ahvenanmaalle.Jos kuitenkin toivot toimitusta ulkomaille, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse.

Tuotteen palautus

Joululahjojen osto on täydessä vauhdissa! 1.11 – 31.12 ostetuilla joululahjoilla on jatkettu vaihto- ja palautusoikeus 31.1.2017 saakka.

Tuotteen palauttaminen on asiakkaalle ilmaista. Kaikista palautuksista on kuitenkin aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta: martina@pikkuvanilja.fi. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Posti ei huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta martina@pikkuvanilja.fi
– Tekstiviestillä tai puhelimitse numerosta 050-3759086 (Martina)