– Ilmainen lähetys yli 30€ tilauksissa & ilmainen palautus – Kotimainen verkkokauppa-

– Nopea toimitus –

 

Toimituskulut

Minä tarjoan postikulut yli 30€ tilauksissa!  Postikulut ovat siis 0€, kun tilaat yli 30 eurolla. Muissa tilauksissa postikulu on 4€ / lähetys. Tuotteen palautus tai vaihto on sinulle ilmaista. Toimitus onnistuu myös kaikkiin EU-maihin, toimituskulu on kiinteä 20€.

Varastomme sijaitsee Kouvolassa, Sisustusliike Dreamsin tiloissa. Voit valita toimitustavaksi myös nouto ja hakea pakettisi suoraan Dreamsin kassalta. Saat viestin kun pakettisi on valmiina ja noudettavissa. Kätevää esimerkiksi viime hetken lahjaostoksia tehtäessä.

Toimitusaika 

Yritän toimittaa kaikki tilaukset supernopeasti! Tilaukset pyritään toimittamaan postiin heti tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitan tästä välittömästi.

JOULU 2017: Kun teet tilauksesi viimeistään 17.12 mennessä, ehtii PikkuVanilja-pakettisi vielä hyvin perille jouluksi. E-lahjakortin, jonka voit tulostaa kotikoneeltasi, voit ostaa vielä vaikka aattoaamuna! 

Maksutavat

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi PikkuVaniljalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa ja käytössäsi ovat kaikki yleisimmät pankkipainikkeet sekä luottokortit. Checkout -palvelun maksuehdot.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Voit valita toimituksen lähimpään Postiin tai SmartPostina haluamaasi Postin pakettiautomaattiin. Tuotteet lähetetään viimeistään parin seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

PikkuVaniljan varasto sijaitsee Kouvolassa, Sisustusliike Dreamsin tiloissa. Voit valita toimitustavaksi myös nouto ja hakea pakettisi suoraan Dreamsin kassalta. Kätevää esimerkiksi viime hetken lahjaostoksia tehtäessä.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen ja muihin EU-maihin. Emme toimita Ahvenanmaalle.

Tuotteen palautus

1.11 – 31.12 ostetuilla joululahjoilla on jatkettu vaihto- ja palautusoikeus 31.1.2018 saakka.

Tuotteen palauttaminen on asiakkaalle ilmaista (ulkoimaille lähtevissä tilauksissa palautuskulu on kiinteä 10€). Kaikista palautuksista on kuitenkin aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla osoitteesta: martina@pikkuvanilja.fi. PikkuVanilja ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. PikkuVanilja ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Posti ei huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta martina@pikkuvanilja.fi
– Tekstiviestillä tai puhelimitse numerosta 050-3759086 (Martina)